Zdecydowanie polecam pana doktora.pomógł mi zajść w ciążę,następnie kompleksowo ją prowadził,zlecając różne badania,mimo końcowych problemów rozwiązał ciążę cięciem cesarskim nie mając zadnych wątpliwości.Za pół godziny mojej córci już by nie było. Polecam idzie się do niego bez skrępowania, ma nowoczesny gabinet.
Może i pan Nawrocki jest dobrym specjalistą, ale dzięki jego sugestią, radą - oczywiście nie dawanym wprost - o mało co nie rozwiodłam się z mężem. Panie doktorze, czy etyka lekarska nakazuje takich praktyk?
WITAM JESTEM PIERWSZY RAZ PACJETKA PANA DR.NAWROCKIEGO JEST DLA MNIE NAJLEPSZYM LEKARZEM U JAKIEGO BYŁAM PROWADZI MI CIĄŻE,POZA TYM WYSZLA MI ZŁA CYTOLOGIA POTRAFIŁ POCIESZYC.POLECAM
Polecam doktora Nawrockiego po pierwsze dlatego, że jest dobrym i uprzejmym lekarzem, a po drugie, że jest Człowiekiem.
Bardzo dobry lekarz, uprzejmy, delikatny. Wzbudza ogromne zaufanie i traktuje pacjentkę jakby ją znał od zawsze. Odpowiada na wszystkie pytania. Zachęca aby dzwonić do niego w razie jakichkolwiek wątpliwości. Podczas wizyty nie spieszy się i zawsze jest uśmiechnięty, mimo np złego samopoczucia. Polecam tego lekarza
Polecam tego lekarza
świetny lekarz... o każdej porze dnia i nocy ma czas dla swojej pacjentki. Miły, cierpliwy... polecam
Drogie panie, cóż to jest za wspaniały lekarz. kompetentny i z naprawdę ogromną wiedzą. Podchodzi do pacjentki jak gentleman:) uprzejmy zainteresowany problemem i cierpliwy. naprawdę jeszcze nigdy nie spotkałam tak niezwykłego lekarza w żadnej z dziedzin medycyny. Lekarz godny zaufania i polecenia.
Super lekarz, jedyny w całym Tomaszowie Mazowieckim porządny, kompetentny, miły, z powołania.
wspanialy lekarz, bylam u niego poczatkowo na barlickiego w przychodni na kase chorych, kolejki do niego ogromne, ma tyle pacjentek, jest naprawde uprzejmy zarowno na kase chorych jak i prywatnie, teraz Pan Doktor zalozyl wspanialy gabinet na moscickiego 38, kolo zusu, nowoczesny gabinet, wspaniale warunki, cena za wizyte nie jest wygorowana normalna jak u innych w tomaszowie, a lekarz warty polecenia, wie jak dobrac leki, jest delikatny przy badaniu, jasno wyjasnia, nie spieszy sie na wizycie, poswieca duzo czasu kazdej pacjentce, za chwile w gabinecie bedzie mial takze usg, wiec …
za chwile w gabinecie bedzie mial takze usg, wiec gabinet bedzie w pelni wyposazony, polecam jeszcze raz tego lekarza
super lekarz, prowadził moją 1 ciążę, a teraz drugą. polecam
super lekarz, prowadził moją 1 ciążę, a teraz drugą. polecam