lek. dent. Elena Dudek

Kartuska 35A

Jestem zachwycona podejściem Pani doktor do pacjenta. Poświęciła dużo czasu na rozmowę i omówienie leczenia. Bardzo dokładna i staranna wykonana praca :)

lekarz Grzegorz Gryglewski

ul. Kaprów 12/12

Bardzo rzeczowy , kulturalny i sympatyczny lekarz . Poświęca na wizytę tyle , ile trzeba . Dokładnie tłumaczy przebieg leczenia czy zabiegu . Polecam z czystym sumieniem .
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Otolaryngolog
                                       lekarz Krzysztof Kiciński

lekarz Krzysztof Kiciński

Otolaryngolog

InVivo
Wita Stwosza 58

Bardzo profesjonalny z empatią lekarz, który cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i w przystępny sposób wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Leczę się u doktora Kicińskiego od kilku lat. Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Barbara
Bardzo miły i doświadczony specjalista. Zabieg przeprowadzony przez panią doktor w pełni omówiony i fachowo wykonany. Wykonane laserowo mTSCPC zniosłem bardzo dobrze poprzez przekazywane na bieżąco informacje i porady. W pełni polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Ewa Proma

Centrum Medyczne LUX MED
al. Zwycięstwa 49

bardzo polecam. po raz pierwszy miałam tak dokładnie zbadany wzrok!! okulary super dobrane POLECAM. lekarka naprawdę kompetentna a do tego bardzo miła
Opinia dodana przez: gonia

lekarz Wojciech Makarewicz

ul. Wileńska 37B

Z czystym sercem polecam dr.Wojciecha Makarewicza,prawie dwa lata temu dzięki jego życzliwości i pomocy moja siostra została odpowiednio pokierowana a w konsekwencji leczona.Więc gdy w sierpniu dowiedziałam się że mąż ma raka jelita,od razu zwróciłam się do dr.Makarewicza i nie zawiodłam się,operacja udana a mąż wraca do sił.Dr Wojciech jest bardzo życzliwym,ciepłym i uśmiechniętym lekarzem a to bardzo pomaga pacjentowi w ciężkich chwilach.Dziękuję i życzę zdrowia.
Opinia dodana przez: Bogusia

lekarz Marek Niedoszytko

Alergolog, Internista

CORDIMED
ul. Biała 7A

Lekarz po prostu na piątkę! Profesjonalne podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy przyczyny i jak należy postępować, jakie robić badania.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Dariusz Gąsecki

ENDOMED
ul. Subisława 24, Opolska 5

Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Gąseckiego za wspaniałą opiekę medyczną, zaangażowanie i znalezienie rozwiązania ciężkiego przypadku, jakim była choroba mojego taty. Świetny specjalista, Uniwersyteckie Centrum Kliniczne w Gdańsku ma szczęście, że Pan Doktor należy do ich Zespołu! Izabela i Anna
Opinia dodana przez: Anna i Izabela

lekarz Małgorzata Hellmann

Endokrynolog, Internista

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5

To najlepsza Pani Doktor która mnie leczy od 25 lat i dzięki Pani Małgorzacie Siekierskiej Hellmann żyję. Mój przypadek to akromegalia.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Przybysława Kaczmarek-Kusznierewicz

Diabetolog, Internista

ul. Józefa Wassowskiego 2

SUPER lekarz. W każdym aspekcie doskonała. Ze względu na mój wiek i stan zdrowia mam kontakt z wieloma lekarzami, ale Pani dr przybyslawa Kaczmarek - Kusznierewicz jest dla mnie wzorem lekarza. Kompetentna, miła, uprzejma, wyjaśnia wszystkie problemy. Dla mnie i dla meza jest wzorem lekarza. Polecam Panią doktor wszystkim chorym na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Jerzy Grzybowski

Michał Mędraś

Ginekolog położnik, Ginekolog

NZOZ Przychodnia Lekarska SUCHANINO

Fantastyczny, bardzo pozytywny lekarz. Po wejściu do sali przedstawił się, podał rękę mężowi, żartował, a potem bardzo rzeczowo i konkretnie opowiedział o wszystkich badaniach. Dobry fachowiec, a oprócz tego ludzki i ciepły człowiek, który potrafi dodać otuchy i odstresować. Polecam w stu procentach :)
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Anna Wnorowska-Klimek

Biwakowa 5 pok. 15

Moja ocena powyższych elementów mówi sama za siebie. Od wielu lat jestem pacjentem Pani doktor i nigdy nie spotkałem się z cieniem zniecierpliwienia. Polecam wizyty u Pani doktor Anny Wnorowskiej-Klimek.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Marianna Tumasz

Lekarz rodzinny, Pediatra

NZOZ "PRZYCHODNIA WASSOWSKIEGO"
Wassowskiego 2

Kompetentna, sympatyczna i z empatią podchodzi do pacjenta. Wszystko wytłumaczy i poświęca tyle czasu ile trzeba.Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Jarosław Dzierżanowski

Neurochirurg

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum Gdańsk Kartuska
ulica Kartuska 4/6

Wbrew negatywnym opiniom kilku neurochirurgów, w tym jednego autorytetu, dotyczących skuteczności a tym samym i celowości przeprowadzenia operacji kręgosłupa, dr Dzierżanowski podjął się jej przeprowadzenia i udało się, za co jestem bardzo wdzięczny dr Dzierżanowskiemu. Oby jak najwięcej takich lekarzy, Panie doktorze.serdecznie dziękuję. T.P. z Pucka.

lekarz Grzegorz Kozera

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Kompetentny miły lekarz ma indywidualne podejście i interesuje się losem pacjentów nawet po wyjściu z gabinetu
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Jędrzej Nowaczyk

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Bardzo uprzejmy lekarz,potrafiący prawidłowo zdiagnozować przyczynę choroby i odpowiednio dobrać leki.Dziękuje panie doktorze za pomoc i polecam wszystkim. Bogdan z Gdańska
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Tomasz Podczarski

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnia "Kilińskiego"
ul. Kilińskiego 34

Polecam Dr. Podczarskiego nie to co dr .Kwiatkowski.Warto sie do dr Podczarskiego rejestrowac bo bardzo dobry lekarz

lekarz Piotr Dusiński

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Niesie pomoc szybko i profesjonalnie. .
Opinia dodana przez: Marcin Weremjewicz
Trafiłem do tego lekarza przypadkiem,zniechęcony do życia przez duszności które nie pozwalały mi normalnie funkcjonować.Byłem wielokrotnie diagnozowany a nic lepiej.15 minut które zmieniło to to była wizyta w gabinecie doktora.Szybka operacja i teraz wiem że ponownie normalnie funkcjonuje-dziękuje Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lekarz Alicja Klejnotowska

Urolog

Oddziały Szpitalne
al. Zwycięstwa 31/32

Bardzo profesjonalna i miła Pani doktor! Polecam wszystkim i zachęcam do profilaktycznego badania!
Opinia dodana przez: Jakub