lekarz Ewa Sokołowska

NZOZ OKO
Śląska 35-37
81-310 Gdynia

Bardzo miły i doświadczony specjalista. Zabieg przeprowadzony przez panią doktor w pełni omówiony i fachowo wykonany. Wykonane laserowo mTSCPC zniosłem bardzo dobrze poprzez przekazywane na bieżąco informacje i porady. W pełni polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

Barbara Rejewska

Lekarz medycyny pracy

ZOZ Centrum Dentystyczne T-Dental Józef Tutkowski
Starowiejska 9
81-356 Gdynia

Nie pamiętam kosztu wizyty, ale relatywnie nie był wysoki. Jest to lekarz w dobrze pojmowanym starym stylu - w przeciwieństwie do lekarki z fasadowej państwowej służby zdrowia, która ostatnio na pytanie uściślające dawkowanie leku odpowiedziała lekko poirytowana: "nie jestem chodzącą encyklopedią".

dr n. med. Joanna Żurada-Wyrwińska

Krasickiego 11 lok. 2
81-377 Gdynia

dzieki za wszystko.metody sa tak skuteczne ,ze dzieki PANI jestem (normalna)

lek. dent. Beata Rodziewicz

adm. Unruga 76
81-153 Gdynia

Świetny człowiek - świetny lekarz . Pani doktor zawsze znajdzie dla mnie czas , i pomimo zapełnionego grafiku gdzieś tam zawsze zdoła mnie wcisnąć . Podczas wizyty w całkowitym spokoju i bez pośpiechu realizuje ustalony wspólnie plan leczenia . Nie jestem łatwym pacjentem bo zdarza mi się zapomnieć o ustalonej wizycie , ale Pani Doktor jest osobą bardzo wyrozumiałą i z uśmiechem na twarzy umawia mnie na inny pierwszy wolny …
Opinia dodana przez: Wojtek
Zachwycająco przemiła, sympatycznie wprowadzająca pacjenta w jego aktualny stan, można by rzec gorąco polecam, gdyby nie ta paskudna choroba, dzięki pani doktor za wspólne chwile
Opinia dodana przez: ania nowacka

lekarz Danuta Buller

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Bardzo profesjonalny i kompetentny radiolog podchodzący z cierpliwością i zrozumieniem do pacjenta. Cierpliwie i zrozumiale odpowiada na każde pytanie i tłumaczy przy okazji wątki związane z badaniem.Chodzę od kilku lat do Pani Doktor na badanie usg tarczycy i piersi i każdemu polecam.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Tomasz Marjański

ul. Kręta 64
81-575 Gdynia

Trafiłem do tego lekarza przypadkiem,zniechęcony do życia przez duszności które nie pozwalały mi normalnie funkcjonować.Byłem wielokrotnie diagnozowany a nic lepiej.15 minut które zmieniło to to była wizyta w gabinecie doktora.Szybka operacja i teraz wiem że ponownie normalnie funkcjonuje-dziękuje Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lekarz Alicja Klejnotowska

Urolog

Przychodnia POZ
Boh. Starówki Warszawskiej 5
81-466 Gdynia

Bardzo profesjonalna i miła Pani doktor! Polecam wszystkim i zachęcam do profilaktycznego badania!
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Jarosław Sova

Otolaryngolog

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. med. Marta Toczyska

Clinica Medica
Staniszewskigo 1
Gdynia

Przemiła i kompetentna Pani Doktor! Naprawdę takiego lekarza szukałam dla swojej córeczki. Konkretna, odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania, trafnie stawia diagnozę i przepisuje właściwe leczenie. Jej wizyta była jak powiew wiosny, choć zima za oknem . Cudowna odmiana po tych wszystkich doświadczeniach w przychodni i prywatnych wizytach domowych lekarzy, którzy bombardują dzieci antybiotykami.
Opinia dodana przez: Małgorzata K.

lekarz Cezary Płatkowski

ulica Obr.Wybrzeża 1-3
81-367 Gdynia

Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr

lekarz Marta Oller

Hematolog, Internista

Armi Krajowej 28
Gdynia

Bardzo dobra Pani Doktor,leczę się u P.Oller od wielu,wielu lat,zawsze miła,uprzejma i konkretna,zawsze pomocna,nigdy się nie zawiodłam. Każdemu szczerze polecam Panią doktor Oller. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Ewa G. stała pacjentka

lekarz Andrzej Gębka

ul. Świerkowa 36/9
81-526 Gdynia

Bardzo kompetentny lekarz. Badanie zostało przeprowadzone kompleksowo. Choroba została dokładnie wytłumaczona. Doktor poświęcił mi bardzo dużo czasu. Jest osobą bardzo uprzejmą .Godny polecenia. SR
Opinia dodana przez: Stanisław Ropela
Przyszłam do pana doktora z bólem kolan. Kazda wizyta w miłej atmosferze, bardzo dokładna, szczegółowo opisana i wytłumaczona. Do tego dokładna i trafna diagnostyka. Teraz czas na rehabilitację. Dziękuję i pozdrawiam pana doktora :)

lekarz Aleksandra Wójcik-Pokora

ulica Antoniego Abrahama 51C/7
81-366 Gdynia

Polecam takiego lekarza rzadko się spotyka i to w dodatku byłem na wizytach z NFZ/jeszcze raz Polecam
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Jarosław Szady

ulica Obr.Wybrzeża 1-3
81-367 Gdynia

Doktor Szady to NEUROLOG godny polecenia. Dokładny, cierpliwy, duża empatia i zrozumienie, bardzo dobry specjalista i co ważne miły jako człowiek. Panu Doktorowi serdecznie Dziękuję za prowadzeniu mnie ku zdrowiu, a było faktzcznie źle....Z całego serca Polecam !!! Iwona
Opinia dodana przez: Iwonka

lekarz Jerzy Kubik

ulica Płk. Dąbka Stanisława 82
81-107 Gdynia

Najlepszy lekarz ginekolog położnik w tym kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Nieograniczony zasób wiedzy potwierdzony skuteczną praktyką. Zdecydowanie polecam !

lek. dent. Jolanta Pydych

NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
81-244 Gdynia

Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
Opinia dodana przez: Małgosia
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Psycholog
                                       mgr Natalia Thiemann

mgr Natalia Thiemann

Psycholog, Psychoterapeuta

Stowarzyszenie Hospicjum im.św. Wawrzyńca
Dickmana 6 Gdynia
Gdynia

Bardzo polecam p. Natalię jako profesjonalnego psychologa. Serdeczna i emanująca spokojem. Pomogła mi w relacjach rodzinnych.
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Jacek Raniszewski

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Gdyni-Oksywiu
ul. Jana Grudzińskiego 4
81-103 Gdynia

Fantastyczny lekarz! Przede wszystkim podchodzi do pacjenta jak do człowieka, spokojnie tłumaczy i wielokrotnie potrafi odpowiedzieć na te same pytania. Jest cierpliwy i nie spieszy się. Poświęca tyle czasu ile mam wrażenie, że potrzeba dla pacjenta i problemu. Znajduje rozwiązanie i ku niemu prowadzi prawie jak za rękę. Polecam!
Opinia dodana przez: Dorota