lek. dent. Wojciech Czech

3,8

Super Dentysta! Nic tutaj dodac. Poprostu rewelacja. Zawsze wszystko pasuje, cena adekwatna do pracy.

Masakra!!! NIE PECAM!!!! .. Poza uprzejmością nic ponad to. Pierwsza wizyta jeszcze ok, chyba na zachętę, każda kolejna trwa po parę minut. Zero tłumaczenia czegokolwiek i oczywiście krojenie kasy bo chyba tylko na to jest Pan doktor nastawiony. Prawie zawsze przychodzi na ostatnią chwilę no i przesuwanie wizyt co stało się już normą, odwoływanie wizyt z dnia na dzień a nawet pół godziny przed samą wizytą. Jak dla mnie zero profesjonalizmmu..

Najgorszy stomatolog jakiego spotkałam. Z mężem zapisaliśmy się kila lat temu niestety w ostatnim czasie odwoływanie wizyt i nie zrobienie nic na wizycie za którą muszę płacić jest nieporozumieniem. Doktor jest bardzo pobudzony wręcz wzburzony i nerwowy. Jeśli już przyjmuje to zawsze spóźniony. Na wizytę trzeba czekać, opóźnienia trwają nawet 45 min z czym okazuje się że on dopiero co raczył przyjść do pracy. Wizyty są ciągle odwoływane, przekładane na inny termin. Pracę którą wykonywał trzeba było poprawiać u innego stomatologa. Nie polecam!

Pracę którą wykonywał trzeba było poprawiać u innego stomatologa.
Nie polecam!

Lepszego dentysty , mimo relatywnie młodego wieku jeszcze nie spotkałem. Pełen profesjonalizm, konkretyzm, przejrzystość adekwatność ceny do świadczonych usług. Bogaty zakres zabiegów, muzykoterapia i niezwykła szarmanckość i uprzejmość personelu:)

Lepszego dentysty , mimo relatywnie młodego wieku jeszcze nie spotkałem.