Z mojego doświadczenia wynika, iż wiedza doktora jest bardzo niska. Na podstawie rezonansu i badania doktor stwierdził, iż jestem zdrowa, kręgosłup jest w doskonałej formie. Opinia wydana na potrzeby ZUS.Ponieważ bardzo cierpiałam skonsultowałam tą opinię z trzema innymi neurochirurgami. Wszyscy na podstawie tego samego rezonansu kwalifikowali mnie do stabilizacji kręgosłupa.W rezonansie widać ewidentnie dużą przepuklinę z uciskiem na nerw. Piszę aby ostrzec innych chorych, gdyż opinia ta spowodowała zabranie mi renty!Opinia wydana na potrzeby ZUS.Jeśli doktor może spać spokojnie, po tym jak mnie skrzywdził, to życzę spokojnych snów.Jeśli chodzi o ogólne wrażenie jako człowieka, dało się zauważyć przerost formy nad treścią. Chorych ludzi traktuje z góry. Jeszcze raz zdecydowanie odradzam.Zdrowie ma się tylko jedno.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Nie udziela stosownych informacji, jest nieprzyjemny, jego zachowanie jest karygodne w stosunku do pacjentów, jak i rodziny pacjenta. Brak kompetencji. Nie polecam.
przerost treści nad formą.mania wyższości .tragedia
przerost treści nad formą.mania wyższości .tragedia