Od 1 stycznia 2014 przyjmuję w Przychodni Weterynaryjnej Medvet Plus Wojciech Toczek
43-300 Bielsko-Biała, ul. Straconki 184.
43-300 Bielsko-Biała, ul. Straconki 184.
Pan Doktor Toczek wspaniały, oddany człowiek na odpowiednim stanowisku. Zawsze mogę na Niego liczyć, a mam czterech podopiecznych 3 kociaki i sunia. Doktor jest zawsze grzeczny, uprzejmy , miły, bardzo dokładnie wszystko wytłumaczy, doradzi. Myślę, że te 5 gwiazdek to troszkę za mało. Ja jestem bardzo zadowolona jest również człowiekiem bardzo słownym z wielkim oddaniem, empatią i wspaniałym podejściem do zwierząt. Dziękuję Panie Doktorze i cieszę się, że mam wspaniałego lekarza dla moich podopiecznych. Bardzo dziękuje również Pani Basi, która jest niezastąpiona w pomocy dla moich zwierzaków. Zawsze chętna, miła i bardzo uczynna, z wielkim sercem i oddaniem dla zwierząt. Dziękuję Pani również <3