lekarz Wojciech Wielgus

Po amputacji palców nogi (zamartwica, niedokrwistość, niedrożna tętnica udowa), rana nie goiła się, ropiała, groziła amputacja stopy. Pan Doktor (jak się dowiedziałam pracujący wcześniej w wojskowych szpitalach polowych) zastosował radykalne środki medyczne co pozwoliło na uratowanie stopy i całkowite wygojenie się rany już po 2 miesiącach. Na Borowskiej w klinice chcieli amputować. Mam 86 lat i bez stopy nie poradziła bym sobie mieszkając w starej kamienicy na wysokim III piętrze bez windy. Dziekuję Panu Doktorowi.