Doktor Stareczek to świetny specjalista, który potrafi postawić trafną diagnozę. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu czuje się pewnie, że otrzymuję odpowiednią pomoc. Poza tym jest bardzo uprzejmy i zawsze chętnie odpowiada na pytania. Zdecydowanie polecam tego lekarza wszystkim, którzy cenią sobie rzetelność i profesjonalizm!
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Ptasia 3/1
Serdecznie polecam ❤️❤️ Wiele można się nauczyć 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Gabinet Lekarski Zabrzańskiego Towarzystwa Rodziców, Opiekunów i Przyjaciół Dzieci Specjalnej Troski
ulica Wyciska 5
Zabrze
P.Ewa to nie tylko wspaniały specjalista ale także cudowny człowiek.Poświęca pacjentowi tyle czasu i uwagi,że zawsze pomaga w potrzebie.Szczerze polecam -zadowolona pacjenka.
NZOZ ACTIV-MED s.c.
Franciszkańska 19
Zabrze
Bardzo polecam tego lekarza. Mimo młodego wieku bardzo kompetentny i profesjonalny. Poza tym ma duże poczucie humoru:)
Byłam u pana doktora pierwszy raz w placówce "Zdrowie" na Słodczyka. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty i oszołomiona ilością czasu mi poswieconego. Ilość badań bardzo duża, wszystko dokładnie wytłumaczone i omówione. Leczenie ustawione,wszystko zapisane na dodatkowej kartce.Podejście do pacjenta wg mnie świetne. Kompetencja przez duże K ! Polecam wszystkim potrzebującym dobrego okulisty.
Najlepsza Pani Doktor, jaką mieliśmy okazję poznać. Pani Ela zna się na swojej pracy, każdy problem na spokojnie wytłumaczy uspokoi zdenerwowanego Rodzica. Leczy Dzieciaki naprawdę bardzo mądrze, skończyły się niepotrzebne antybiotyki. Pani Doktor nasz nie lekki przypadek traktuje z wielkim sercem Doradzi pomoże skieruje. Wielkie dzięki Pani Elu. ❤
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Klinika Chirurgii Szczękowo-Twarzowej
3-go Maja 13-15
Zabrze
Bardzo polecam Panią Doktor. To kompetentna i zaangażowana hematolog, która z dużą empatią podchodzi do pacjenta. Dokładnie analizuje wyniki badań, wszystko jasno wyjaśnia i poświęca odpowiednią ilość czasu podczas wizyty. Dzięki trafnej diagnozie i dobrze dobranemu leczeniu czuję znaczną poprawę. Z pełnym przekonaniem polecam.
Praktyka Lekarska Dentystyczna Oldent Tomasz Grela
Zabrze
Zdecydowanie godny polecenia: miła obsługa, kompetentność, indywidualne podejście do pacjenta, wysoka jakość usług (o wizytach u innych sądeckich stomatologów nie chce wspominać bo naprawdę należy ich unikać i jak najszybciej skontaktować się z dr Tomaszem Grelą), ceny są za wysokie, i mam przynajmniej pewność, że zęby są właściwie wyleczone i niewielki ubytek źle wyleczony nie przekształci się w poważne leczenie kanałowe:) To dentysta, którego odwiedza się niemalże z przyjemnością!
Centrum Medycyny Sportowej-CMS Sp. z o. o.
ulica Brzechwy 2/1
Zabrze
Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz -fachowiec w swojej profesji -bylam pacjentką Pana Profesora jestem kilka lat po ablacji -czuje się bardzo dobrze-polecam innym pacjentom z tym schorzeniem aby trafili na niego
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Bardzo rzeczowe wyjasnienie watpliwosci dotyczacych opisywanego badania w bezposredniej rozmowie telefonicznej
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach - Klinika Neurologii
Zabrze
Świetny lekarz. Dwa lata chodziłem po różnych lekarzach i nikt nie potrafił podać przyczyn moich dolegliwości, a doktor już na pierwszej wizycie zdiagnozowała prawidłowo! Zapisała mi leki i wreszcie mogę normalnie funkcjonować i wiem co leczyć. Dziękuję!
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
W dniu 15 grudnia 2021 r. odbyłem wizytę u dr Romana Lewandowskiego . Pan dr okazał się lekarzem uprzejmym, grzecznym i ciepłym. Wzbudził moje zaufanie. Rozmowa przebiegała rzeczowo, dotyczyła moich guzków na płucach. Wyjaśnienia były konkretne i zrozumiałe. Wyszłem zadowolony. Całum sercem polecam dr R. Lewandowskiego. Dziękuję.
Pani doktor jest lekarzem z powołania. Posiada odpowiednie podejście zarówno do dorosłego, jak i małego pacjenta. Dla mnie jako rodzica ważne jest by lekarz posługiwał się nie tylko specjalistycznymi określeniami, ale również posiadał umiejętność wytłumaczenia obecnego stanu zdrowia dziecka w sposób jak najbardziej przystępny. Pani doktor pomogła nam wyleczyć oko niemowlaka, dzięki czemu ominął nas pobyt w szpitalu.
Miejsce zdarzenia: HELMED Helenka Zabrze. Pani dr to Lekarz z powołania i na dodatek konkretna. Podobał mi się proces wyproszenia osoby wcześnie urodzonej, która się wepchała w drzwi przede mną mimo, iż jednoznacznie zostałem wywołany. Ekspresowa diagnoza i dokładne wyjaśnienie propozycji badań *ovid.... gdyż może być inny kierunek leczenia. W moim odczuciu pani dr niezwykle kompetentna, uprzejma z kompleksowym spojrzeniem i jeśli miałbym komukolwiek polecać, to 100% panią dr.