dr n. med. Witold Sośnicki

gabinet dermatologiczny
na wilcznik 1a
34-500 Zakopane

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Stanisław Nowak

os. Krzeptówki 85
34-500 Zakopane

Pan Doktor Stanisław Nowak to wspaniały człowiek,ogromna wiedza ,wspaniałe serce , ciepły człowiek, chodziłam od doktora do doktora przez złą diagnozę którą dostałam na sorze noga była źle leczona i dopiero pan Stanisław wszystko mi wytłumaczył i dał diagnozę,leki , maść takie jak trzeba , naprawdę polecam z całego serca to anioł który pomaga ludziom i ich leczy a nie wysyła z kwitkiem. Pozdrawiam Pana Doktora
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Grażyna Małek

Droga do Olczy 8b
34-500 Zakopane

Witam , W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność z Panią Doktor Grażyna Małecka w Zakopanem - wizyta prywatnie ok 20:00 . Zgodnie z wcześniejsza deklaracja przyjęła Nas z uśmiechem i życzliwością. Doktor b. rzetelna i cierpliwa dla Malucha . Maly pacjent został bardzo skrupaulatnie przebadany , wraz z mierzeniem temperatury . Czas trwania wizyty ok 40 min . Lekarz jak widać idzie na jakość a nie na ilość . Zdecydowanie Polecam …
Opinia dodana przez: Jerzy

dr n. med. Wojciech Kącki

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

ulica Balzera 15
34-500 Zakopane

Dr. Kacki operowal mnie prywatnie w Krakowie w Ortopedicum, usuniecie instrumentarium po skoliozie a takze resekcja zeber tzw. Gibektomia. Zabieg przeszedl moje najsmielsze oczekiwania, plecki sa prosciutenkie, blizna ladnie sie goi i czuje sie wspaniale. Jak najbardziej polecam, rewelacja, 3 dni po zabiegu chodzilam juz po szpitalu, kolejne 3 doby i wipisalam sie ze szpitala, 2 tygodnie po zabiegu biore 1 tabletke przeciwbolowa dziennie i zyje juz sobie prawie jak …
Opinia dodana przez: Mariola

lek. stom. Jakub Jasiński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Chyców Potok 8
34-500 Zakopane

Potrzebuję twojej pomocy w usunięciu brodawczaka Czy mogę to dla Ciebie zrobić? Zrobię to sam z Ukrainy.
Opinia dodana przez: Sergiy

lekarz Alicja Zwijacz-Zawada

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej "ZAK-MED"
NOWOTARSKA 79.
34-500 Zakopane

Bardzo doświadczona miła Pani Doktor. Służy poradą i pomocą. Nie lekceważy pacjentów ani ich choroby.

lek. dent. Maria Bereznowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Ul.Jagielońska
Zakopane

Z całego serca polecam. Pani Doktor świetny specjalista i cudowny człowiek. Potrzebowałam pomocy i Pani Doktor przyjęła mnie tego samego dnia. Dziękuję za pomoc.

lekarz Józef Dubas

34-500 Zakopane

Bardzo dobry lekarz, nigdy nie odmówił mi pomocy, jego empatia i zaangażowanie jest bezcenne, oby więcej takich lekarzy w tym szpitalu, zdrowia Panie doktorze , niech Pan nas nie zostawia

lekarz Piotr Trybek

34-500 Zakopane

Najlepszy urolog jakiego spotkałem w życiu .Polecam.
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Grzegorz Fryda

34-500 Zakopane

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta ,sympatyczny ,kulturalny .Cieszę się ,że są jeszcze tacy lekarze na świecie .Gorąco polecam :)

lekarz Anna Igras

Dermatolog, Wenerolog

Prywatny Gabinet Dermatologiczny Anna Igras
Nowotarska 79
Zakopane

Pani Dr. poza tym,że jest bardzo miła i kontaktowa, szczegółowo wyjaśnia mechanizm choroby , klarownie i przystępnie opisuje sposób leczenia.Już po pierwszej wizycie widać było trafną diagnozę a efekty widoczne z dnia na dzień.Teraz po zakończeniu leczenia mogę z całą pewnością polecić innym wizytę.
Opinia dodana przez: Tomasz1234

lekarz Ewa Imioło

34-500 Zakopane

Super lekarz i fachowiec polecam każdemu, nawet przy złym samopoczuciu doradzi poleci ewentualne badania

lekarz Estera Różewicz

Specjalistyczna Poradnia Alergologiczna dla Dzieci i Dorosłych lek.med. Zofia Komusińska-Biedermann
Gimnazjalna 5
34-500 Zakopane

Na ogół chodżę do Pani doktor do publicznej poradni, ale niestety czasami jestem zmuszona odwiedzać ją prywatnie ze względu na ilość osób oczekujących do niej w kolejce, co jest już samo w sobie rekomendacją. Często do innych lekarzy są jeszcze wolne "numerki", a do niej musimy czekać nawet 2 - 3 mce. Ważne jednak podkreślenia jest, że zarówno prywatnie jak i na NFZ traktuje pacjentów z taką samą uwagą. Nigdy …

lekarz Ewa Radwańska-Dyba

ul. Kamieniec 26A
34-500 Zakopane

Bardzo dobra Pani Doktor ,zawsze umie podejść z uwagą i zrozumieniem do pacjenta, profesjonalna pomoc i leczenie .Polecam w 100%. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Marek Szpot

ulica Grunwaldzka 20F
34-500 Zakopane

Świetny lekarz. Widać, ze kocha to co robi. W trakcie wizyty wytłumaczył cały przebieg choroby, określił leczenie, oraz idealnie dobrał leki. Serdecznie polecam! :)
Opinia dodana przez: Anonim2

lek. dent. Józef Słowik

ulica Witkiewicza 18F
34-500 Zakopane

Stomatolog najlepszy na świecie,przyjechałam do Zakopanego na wakacje i przyjął mnie w sobotę z ogromnym bez żadnego problemu.A co naważniejsze mimo moich wielkich obaw pomógł bez bólowo wyrwając to co trzeba było wyrwać.Przepisał leki i już po 5 godzinach od wyrwania czuję się o niebo lepiej.A do tego takie ojcowskie podejscie,miły opiekuńczy.Szkoda że mieszkam aż ponad 700 km od Pana doktora,w przeciwnym razie wyleczyłabym wszystko u Niego.Pozdrawiam i ślicznie dziękuję …
Opinia dodana przez: Danuta

lek. med. Michalina Czarnecka

Chirurg klatki piersiowej

Samodzielny Publiczny Szpital Specjalistyczny Chorób Płuc im. dr O.Sokołowskiego - SZPITAL
ul. Gładkie 1A
34-500 Zakopane

Doskonały lekarz ze wzorowym podejściem do chorego, blizna po operacji usunięcia płata płuca zagoiła się szybko, bardzo estetyczne szycie. Po zabiegu czuję się znakomicie, dlatego z czystym sumieniem polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

lekarz Roman Mazik

34-500 Zakopane

Doskonały chirurg z dużym doświadczeniem. Zabieg z miejscowym znieczuleniem - całkowicie bezbolesny. Szwy perfekcyjnie założone . Pracuje szybko , perfekcyjnie, bezboleśnie. Zabieg wykonany w poradni SPZOZ Zakopane.
Opinia dodana przez: Zdzislaw

lekarz Jan Bahyrycz

Internista, Onkolog

ul. Gładkie 1A
34-500 Zakopane

urszulaszczesniak Pana Doktora Jana Bahyrycza cechuje przede wszystkim profesjonalizm zawodowy.Szybki i skuteczny w podejmowaniu decyzji. Wyczerpująco i konkretnie informuje o stanie zdrowia i szczegółowo objaśnia wyniki badań. Osobowość wysokiej klasy, a przy tym skromny i niezwykle empatyczny. Polecam !!! wdzieczna pacjentka
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Mateusz Mackoś

34-500 Zakopane

Miałam operowany bark przez Pana Doktora. Poczynając od pierwszej wizyty i postawionej bezbłędnie diagnozy poprzez operację i opiekę pooperacyjną najwyższy poziom. Niesamowita wiedza, kunszt, życzliwość i poczucie humoru. Każda wizyta w miłej atmosferze, wszystko dokładnie wyjaśnione i wytłumaczone. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Aneta Kozak