{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog

mgr Lena Myśliwek

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychoterapii online
Online

Polecam Panią Lenę. Spotkania bardzo mi pomogły poukładać sobie w głowie, popatrzeć na swoje zycie z nowej, swiezej perspektywy. Polecam
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Małgorzata Baranowska

Krynicka 51 lok. 210

Pani Baranowska to profesjonalista wysokiej klasy w swojej dziedzinie,bardzo dziękuję i niskie ukłony za jej prace

lekarz Małgorzata Poręba

ulica Miłostowska 17/4

Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Opinia dodana przez: Kazimierz Korolczuk

lekarz Izabela Bijak

Krzywoustego 29a/14

Cudowny człowiek i wspaniały specjalista. Życzę każdemu tak kompetentnej i mądrej lekarki. Niezwykle ciepła i oddana swojej pracy.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Jarosław Nowak

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Joseph Aueiss

Lekarz rodzinny

Swobodna 10 / 16

To jest naprawdę lekarz z powołania. Mam wiele problemów zdrowotnych - wątroba, nerki, tarczyca, jelita - każdy problem doktor omawiał ze mną rzetelnie, dokładnie, dawał skierowania na wszystkie badania, które tylko mógł (i które oczywiście miały sens w moim przypadku), bo długo nawet specjaliści nie mogli znaleźć przyczyny. Nigdy nie bada od niechcenia.
Opinia dodana przez: Paula

lekarz Wojciech Gaweł

Zespół Przychodni FORMICA Przychodnia nr 2
Pilczycka 148

Fantastyczny lekarz i Ordynator. Panie Doktorze. Dziękuję za bezinteresowną opiekę i uratowanie mi życia. Jestem panu bardzo wdzięczny. Jarosław Mazur OIOM Koszarowa Wrocław.

lekarz Marcin Miś

Radiolog

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Jestem wdzięczna doktorowi za uratowanie życia. Zabieg się udał czuję się dobrze. Doktor jest godny polecenia

lek. dent. Katarzyna Jaremczak-Dudek

Kamienna 4/93

Panie naprawdę godne polecenia szczególnie jeżeli chodzi o dzieci niezamienilbym nigdy na innego stomatologa atmosfera przyjazna dziecku podejście wszystkich tam pracujących naprawdę profesjonalne oby więcej takich gabinetów nic tylko brać przykład polecam polecam polecam
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Kamila Zyzak

ulica Bacciarellego Marcelego 10b/8

Dr Zyzak jedna z lepszych pediatrow. Bardzo kontaktowa , z dużą wiedzą. Wyśmienite podejście do małych pacjentów.Zawsze można się do Niej zwrócić. Pani dr jest również lekarzem hopsicyjnym dla dzieci. Szacunek dla tej Pani
Opinia dodana przez: Ela

lek. dent. Katarzyna Wojtuściszyn-Ordyniec

Lecznictwo Szpitalne 4WSKzP
ulica Weigla 5

Przemiła osoba, bardzo dokładnie tłumaczy i nie lekceważy pacjenta. Stwarza przyjazną atmosferę, ale przede wszystkim dobry stomatolog. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: M

lekarz Wojciech Wielgus

Olszewskiego 133/4

Po amputacji palców nogi (zamartwica, niedokrwistość, niedrożna tętnica udowa), rana nie goiła się, ropiała, groziła amputacja stopy. Pan Doktor (jak się dowiedziałam pracujący wcześniej w wojskowych szpitalach polowych) zastosował radykalne środki medyczne co pozwoliło na uratowanie stopy i całkowite wygojenie się rany już po 2 miesiącach. Na Borowskiej w klinice chcieli amputować. Mam 86 lat i bez stopy nie poradziła bym sobie mieszkając w starej kamienicy na wysokim III piętrze …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Adam Kowal

ulica I. Krasińskiego 29

Bardzo uprzejmy profesjonalny i doskonały specjalista. Dziękuję bardzo Adam Kowal za wykonaną pracę.Serdecznie polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Igor
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Endokrynolog
                                       lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

Endokrynolog

Oddział Psychiatryczny Dziennego Ośrodka Psychiatrii i Zaburzeń Mowy dla Dzieci i Młodzieży
ulica Wołowska 9

Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Dietetyk dziecięcy
                                       mgr Karolina Cudzich-Gunia

mgr Karolina Cudzich-Gunia

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Dermaderm
Ul. Jesionowa 35/1

Uprzejma i chętnie odpowiadająca na pytania, zawsze polecam usługi Pani dietetyk innym znajomym!!!!!

lekarz Marek Janas

Bierutowska 63 pok. 223

Chodzę do doktora od lat na usg, nie mam żadnych zastrzeżeń . Lekarz jest uprzejmy, kompetentny, mam do niego zaufanie. Polecam. Pacjentka

lekarz Robert Olewiński

SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 WE WROCŁAWIU AKADEMICKIE CENTRUM OPIEKI STACJONARNEJ
ulica Marii Skłodowskiej - Curie 58

Fantastyczny, kompetentny, zdecydowany i prawdomówny lekarz. A przy tym bardzo serdeczny człowiek. Pomógł mi w najtrudniejszej chwili, nie zawahał się i nie zwątpił w powodzenie operacji. Inni lekarze czytając wypis nie wierzyli. A teraz, po upływie półtora roku jest tak, jak Pan Doktor obiecywał. Dziękuję za profesjonalizm i troskę.

Wojciech Kołosowski

Unident Union
Kochanowskiego 20c

Doktor przyjął mnie w dniu Andzejek ze zwykłaym skierowniem od mojego stomatologa. Wycinał mi guzek wewnątrz jamy ustnej. Zarównozabieg jak i późniejsze konsultacje w kliniece pozawalaja mi ocenić go jako presjonalnego lekarza ale i ludzkiego Człowieka. Oby tryby polskiej słuzby zdrowia nie zaszkodziły mu! Agata Grochowska Wrocław

lek. dent. Angela Berdel-Jarmuszczak

Ortodonta, Stomatolog

Zaporoska 62 / 1

Konsultacja ortodontyczna była przeprowadzona rzeczowo, pani doktor podał mi dokładnie co może zrobić z moimi krzywymi zębami. zaproponowała kilka aparatów w rożnych cenach. Zdecydowałam się na estetyczny (nie najtańszy)

lek. dent. Przemysław Krupa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Przychodnia Lekarska ZA-MED
ulica Chłodna 16

Dobry fachowiec godny polecenia. Pan doktor, przedstawił kolejne etapy, wyjaśnił na czym będzie polegał zabieg, sprawnie go przeprowadził. Wszystko przebiegło w miłej atmosferze, bez kolejek i zbędnego stresu.