lekarz Robert Jankowicz

Rodakowskiego 28/2

Bardzo dobry lekarz - lekarz z powołania. Cierpliwie wysłucha pacjenta, spokojnie wytłumaczy wszystko, powie jakie mogą być przyczyny i jakie są zalecenia, do tego sympatyczny i ciepły.
Opinia dodana przez: Małgorzta
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Joanna Mikołajko

mgr Joanna Mikołajko

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet pomocy psychologicznej i psychoterapii
ul. Wita Stwosza 16 , gab. 201

Do Pani Asi trafiłam, kiedy byłam w skrajnie trudnej sytuacji – życiowo i psychicznie. Miałam już parę doświadczeń bycia w terapii i poza wysłuchiwaniem moich problemów, nic one nie wniosły. Nadal nie mogłam spać, permanentnie byłam w złym nastroju, do czego zaczęły dochodzić różne komplikacje zdrowotne. Jestem pod wrażeniem wiedzy Pani Asi. Jej podejście i sposób rozmowy pozwoliły mi zobaczyć sedno problemu oraz nakierować się na inne tory. Jest empatyczna, …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Krzysztof Mildner

Al. Poprzeczna 56/2

Pan Doktor, no cóż od czego zacząć... Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta, dobrze dobrane leczenie, szczegółowe odpowiedzi na pytania dotyczące leczenia itp, itd.... A oprócz tego pomocny o każdej porze, w każdej sprawie można się zwrócić do Pana Doktora, a On nigdy nie odmawia. Potrafi poprawić humor i stworzyć poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję...
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Joanna Przybylska

ulica Horbaczewskiego 21/34

Najlepszy pediatra jakiego spotkałam,a mam dwójkę dzieci więc z paroma już miałam do czynienia :) Pani doktor widać,że z powołania, ma świetne podejście do maluchów, jest kompetentna i zawsze szuka najlepszego rozwiązania, wcześniej mojej córce za każdym razem przypisywano antybiotyk, a od kiedy leczy ją dr Przybylska zapomniałam co to jest antybiotyk :) Miła i sympatyczna, moje dzieci ją uwielbiają, a ja szczerze polecam wizytę u niej :)

lekarz Halina Winiarska

Pilczycka 198b

Nie często można spotkać takiego lekarza, z tak pozytywnym podejściem do pacjenta. Szczerze polecam.

mgr Małgorzata Augustyn

Fizjoterapeuta

Gabinet Fizjoterapii REHA POINT
ul. J. Haukego- Bosaka 27

Pani Malgosia jest mega profesjonalna i ma bardzo dobre podejście do dzieci i młodzieży. Pomogła mi w prowadzeniu 2 dziewczyn z zaawansowaną skoliozą, obydwie bardzo zadowolone z efektów. Ćwiczenia są bardzo dobrze dobrane indywidualnie do każdego przypadku, łatwe do wykonania w domu aby utrzymać/ poprawić efekt. Wszystko dobrze wytłumaczone i pokazane. Bardzo polecam każdemu kto się jeszcze waha, nie warto czekać :)
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Wojciech Rubin

Kardiolog, Kardiolog interwencyjny

Gabinet Kardiologiczny
Boguszowska 61a

Miałem ogromne szczęście trafić na tak wspaniałego kardiologa, jakim jest dr Wojciech Rubin. To kardiolog z prawdziwego powołania – profesjonalny, kompetentny i jednocześnie niezwykle empatyczny. Podczas wizyty a także zabiegu (koronagrafii), wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione. Czułem się zaopiekowany i bezpieczny, co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuje.
Opinia dodana przez: Jerzy K Syców

lekarz Tomasz Łaczmański

Citodent Centrum Stomatologiczne - Filia Oławska
Oławska 27-29

Jak dotychczas Pan Doktor wyleczył mnie ze wszystkich moich dawnych przypadłości. Teraz trzymajmy kciuki w sprawie wyleczenia choroby refluksowej. Musi się udać! Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Boroński

lekarz Anna Susło

Wrocławskie Specjalistyczne Centrum Zdrowia
ulica Chopina 5/7

Sensowna i godna polecenia lekarka: - co prawda nie da się do końca swobodnie wygadać, ale poświęca na rozmowę z akurat tyle czasu, ile może, żeby wizyty się nie przeciągały i następni w kolejce też nie musieli czekać - plus; - uprzejma i życzliwa - plus; - logicznie wyjaśnia, co się dzieje, i konkretnie mówi, co, gdzie i kiedy oraz po co trzeba zrobić; po wizycie człowiek się czuje bezpiecznie …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Anna Komar

Nowodworska 53B

Przesympatyczna i troskliwa pani doktor. Dobry lekarz i wyrozumiały człowiek. Interesuje się pacjentem i stara się skutecznie pomóc. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Mal

lek. dent. Magdalena Krowicka

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Profesjonalizm na najwyzszym poziomie! Leczenie bezbolesne! Efekty fenomenalne! Gabinet bardzo nowoczesny! Warto iść do tego stomatologa. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Basia

lek. dent. Magdalena Moździerz

ul. Ciepła 9-11/1j

Jestem bardzo zadowolony z leczenia zębów u p. Doktor. Na podstawie zdjęcia paronamicznego, przeglądu zębów i dokładnego wywiadu p.Doktor zaproponowała plan leczenia, który stopniowo był realizowany. Wizyty były dokładnie zaplanowane np. na 45, 60 lub 90 minut w zależności od potrzeby poswięcenia czasu na konkretnego zęba. Podczas leczenia p.Doktor dba o komfort pacjenta, bezbolesny przebieg leczenia i miłą atmosferę w gabinecie. Czułem się bardzo dobrze zaopiekowany i jestem zadowolony z …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Piotr Błasiak

Szpital im. K. Dłuskiego
Grabiszyńska 105

Profesjonalizm w każdym calu, a do tego Specjalista z dużą dozą empatii, którą otacza swoich pacjentów, dając im - poprzez swoją wiedzę i umiejętności - możliwość powrotu do zdrowia i wiarę w lepsze jutro.
Opinia dodana przez: Krystian

dr n. med. Tomasz Greczner

Ortopeda, Traumatolog

CM KRZYWOUSTEGO
Mewia 40

Wspanialy symatyczny rzeczowy uprzejmy bardzo nie wielu lekarzy w dzisiejszych czasach jest tak godnych polecenia jak Pan dr Grenczer .Dziekuje Panie doktorze z calego serca
Opinia dodana przez: Romualda

dr hab. n. med. Rafał Matkowski

Onkolog

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

Jednym słowem przecudowny lekarz. U doktora Matkowskiego leczę się od kilku lat i naprawdę z czystym sumieniem polecam go każdemu.Jest to osoba kompetentna, troskliwa, profesjonalna w swoim fachu.I najważniejsze że w 1000% szanuje swojego pacjenta.
Opinia dodana przez: kasiek

prof. dr hab. Marta Misiuk-Hojło

Optimum Profesorskie centrum medyczne
Szybka 5

Dzięki Pani Doktor moja córka jest zdrowa.Dziękuję mama pacjętki z Bolesławca

lek. dent. Maria Mikos

EWDENTAL
Skrzydlata 17/1B

Fantastyczna Pani Doktor dla dzieci. Wyjątkowo cierpliwa a przy tym sympatyczna.Wszystko tłumaczy i nie ściemnia, że "nie będzie bolało"- za to uprzedza, jeśli może zaboleć ;)

lekarz Alicja Grodzińska

Dermatolog

Bobrza 6/28

Byłam u Pani doktor i jestem bardzo zadowolona nie czekałam długo a Pani doktor była bardzo profesionalna

prof. dr hab. Maciej Bagłaj

Chirurg dziecięcy, Chirurg onkolog

Widok 8

Najlepszy pod słońcem. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie . Interesuje się każdym pacjentem z osobna . Nie traktuje olewajaco , lekarz na medal . Lepszego nie ma!
Opinia dodana przez: Sylwia
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Choroby zakaźne
                                       lekarz Marcin Czerwony

lekarz Marcin Czerwony

Choroby zakaźne, Hepatolog

Specjalistyczne Centrum Medyczne INTERMEDIS
ulica Długosza 4

Dr Marcin Czerwony hepatolog Wspaniały lekarz, cierpliwy, kompetentny. Trafna diagnoza, ustawione leki. Polecamy. Wizyty były dwie: Marzec/kwiecień 2024.