lekarz Joanna Frankowska

Odrzańska 12

Od wielu lat korzystam z wizyt u Pani doktor. Miła i uprzejma osoba, bardzo konkretna, dokładna, szczegółowo wyjaśnia przyczyny dolegliwości i sposoby leczenia. Polecam Panią Doktor !!!

lekarz Przemysław Skąpski

Przychodnia Zdrowia Nr 2
Wielkopolska 55

Lekarz z powołania. Po trzech miesiącach ciągłych infekcji trafnie zdiagnozował co mi dolega. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Aleksandea

lekarz Jarosław Dominiak

Zespół długoterminowej opieki domowej
Sienkiewicza 137/141

Doktor Dominiak to wspanialy lekarz. Pełen profesjonalizm i uprzejmość.Zoperowal mi dwie stopy(halux).Wszystko jest ok. Pomimo dużej ilości pracy, pięć minut poświęconej rozmowy telefonicznej pacjentowi jest odczuwalna, że jest w tym momencie dla pacjenta.... Dziękuję Panie doktorze

lekarz Mariusz Muszyński

Wygodna 13/15/28

Miałam Zaszczyt poznać Szlachetnego Pana Doktora. Pan Doktor to Osoba oddana pacjentom.;w Swoich codziennych działaniach stosuje zasady akceptacji, pomocy indywidualizacji. Pan Doktor Bardzo Dobrze Traktuje Osoby Niepełnosprawne z orzeczona wadą wzroku.Pan Doktor stosuje indywidualny program leczenia każdego przypadku wymagającego interwencji . Pan Doktor Jest Człowiekiem Wielkiej Klasy .Pan Doktor Pomaga osobom słabowidzącym, .pacjentka Dorota Żaczek

lekarz Konrad Kruszyński

Centrum Medyczne Lux-Med
Milionowa 21

Miałam Zaszczyt poznać Zacnego Pana Doktora .Pan Doktor pofatygował się do Kliniki przy ul Czechosłowackiej w celu zbadania mojej osoby.Pan Doktor to Szlachetny Człowiek. Pan Doktor w swojej pracy stosuje zasady pomocy,akceptacji indywidualizacji i tolerancji pacjenta.Pan Doktor to Wspaniały Człowiek.Pan Doktor to Wysokiej klasy Specjalista zaangażowany w swoją pracę.Dziękuje za Wszystko pacjenta Dorota Żaczek

lekarz Aleksandra Święcicka

Piotrkowska 48 (Dermed)

Polecam! Profesjonalne podejście, dociekliwość, wszystkie objawy brane pod uwagę, trafne diagnozy, leczenie.

lekarz Grażyna Wysoczyńska

Anczyca 4/26

Cieszę się że mogę wyrazić swoją opinię o tej wspaniałej osobie. Cudowny lekarz, wspaniały człowiek, przemiła empatyczna i pełna ciepła Pani doktor. Mogę o niej mówić w samych superlatywach. To wspaniałe że mogę być jej pacjentką.

lekarz Dorota Furmanek-Rożewska

Piotrkowska 204/210

Dzisiaj miałem pierwszy kontakt z dr Furmanek -Rożewską wramach wizyty z lekarzem POZ jestem bardzo pozytywnie zaszkoczony empatią do pacjenta Pani doktror . Jej cierpliwością, zaangażowaniem , dociekliwościa w przedmiotowej sprawie w kontakcie z pacjentem . Nigdy nie spotkałem się z faktem by wywiad o stanie zdrowia był tak pogłebiony i nie uzależniony od czasu wizyty, dodatkowo pogłębiony o informacje uprawnień pacjenta. Ta pierwsza wizyta dała mi wiarę , że …
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Robert Janowski

Syrenki 13/28

Pan Doktor Robert Janowski jest Lekarzem Godnym Polecenia.Pan Doktor nie jest moim Lekarzem prowadzącym ,ale wielokrotnie miałam Przyjemność mieć styczność z Panem Doktorem ,gdyż często Przyjmował mnie na Izbie Przyjęć.Pan Doktor jest Bardzo Dobrym Fachowcem,Uprzejmym Człowiekiem.Podchodzi kompleksowo,rzetelnie do pacjenta,Pan Doktor szanuje godność klienta.Podczas procedury przyjęcia Pan Doktor spokojnie,sprawnie Przeprowadził ze mną wywiad .po czym podjął decyzję,że będę na oddziale pobytowym.Pan Doktor Janowski pracuje na Oddziale B z opinii innych pacjentów …

lekarz Marta Degórska

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo profesjonalny i szczegółowy opis . Pani doktor poświęca dużo czasu nad każdym zdjęciem. Na podstawie opisu zrobionego przez dr Piaszczyk nawet lekarz pierwszego kontaktu może wdrożyć leki zanim przyjmie lekarz specjalista .
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Małgorzata Stańczyk

ulica Armii Krajowej 44/50

It´ s very strange, I know. :-), but aren´t you Malgorzata, who were in the year 1977 in hotel Kolejarz as a young child? If you are, please contact me. Best regards Roman lockeroom@seznam.cz
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Romuald Stelmach

Wojewódzka Stacja Ratownictwa Medycznego w Łodzi
ulica Warecka 2

Bardzo dobry lekarz ortopeda serdecznie polecam dla dorosłych i dla dzieci dokładny lojalny wobec pacjentów.

lekarz Jacek Pełka

RED-MED
Piłsudskiego 135/204

Wizyta odbyła się punktualnie i przebiegała wzorowo w atmosferze życzliwości. Lekarz szczegółowo przedstawił plan dalszego leczenia. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wysokiej klasy specjalista. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krystian Syntyrz

lekarz Włodzimierz Kuś

Żołnierska 76

to jest lekarz który poświęci ci czas,wytłumaczy, doradzi,będzie z tobą w kontakcie. czuję się zaopiekowana a nie nastraszona. polecam wszystkim dr. Kusa
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Maciej Wojdyn

Zespół Poradni Odnowy Biologicznej oraz Świadczeń Uzupełniających
Stefana Żeromskiego 113

Wspaniały lekarz,empatyczny ,doskonały specjalista,serdecznie polecam i życzę Panu doktorowi ,aby był zawsze szczęśliwy

lek. dent. Marta Bogus

Stomatologia zachowawcza

Molaris Dental Clinic
Piasta 41

Polecam, złota rączka w swoim fachu. Summienne i profesjonalne podejście do leczenia, nie ma cen z kosmosu jak inni dentyści. Raz jeszcze polecam!

lekarz Patrycja Nowak-Florek

Szpital
Szparagowa 10

Miła. Uprzejma.. Oddana pomoc pacjentowi. Oby każdy lekarz miał takie podejście do pacjenta .Polecam Panią Doktor.

lekarz Mateusz Jobczyk

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Fantastyczny lekarz. Sprawny, doświadczony i kompetentny. Jestem po prostatektomii radykalnej.... Po dwoch miesiacach czuję się doskonale, polecam gorąco PS

lekarz Grzegorz Cichosz

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz który poświecił maximum czasu na przekazanie informacji o stanie zdrowia pacjenta miły konkretny i odpowiedzialny w sposób szczególny zajmuje się pacjentem i jego dolegliwościami .Bardzo dziękuje za opiekę nad moim mężem podczas choroby
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Michał Wlaźlak

ulica Bazarowa 9

Pan dr.Wlaźlak uratował mi życie,przeprowadzając usunięcie zatoru jelit i likwidujac ogromną przepuklinę brzuszną.Podszedł kompleksowo ,wytłumaczył przebieg i ryzyko zabiegu.W czasie długo trwającej rekonwalescencji poswięcał mi dużo uwagi,stosował najnowsze dostępne środki lecznicze.Mówiąc szczerze,nie spotkałem w swoim życiu tak uprzejmego i empatycznego lekarza. Mogę stanowczo polecić Pana doktora jako znakomitego fachowca.Tylko dr Michał Wlaźlak!
Opinia dodana przez: Andrzej