Przychodnia
Bojowników Getta Warszawskiego 5
Pani Doktor z powołaniem, serdecznie polecam. Córka zadowolona, każda wizyta jest w miłej atmosferze, bez stresu, bez płaczu.
SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42
Bardzo miła, kompetentna, pełna empatii i cierpliwości oraz ciepła dla pacjenta. Posiada dużą wiedzę i zawsze coś poradzi. Godna polecenia.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251
Pani z podejściem do pacjenta, szczególnie dziecka. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Polecam.
wybitny specjalista chirurgii szczękowo-twarzowej i "pan doktor z reklamy" , ja miałem tylko przyjemność ( tak przyjemność mimo że u innych to mało przyjemne) wyrwać u doktora kilka zębów, w gabinecie panuje opinia że wyrwał ich kilka wiader i nikt w Polsce nie robi tego lepiej .. ale to tylko drobny zabieg , w bardziej skomplikowanych jest jeszcze lapszy
Profilaktyka i Zdrowie
Żeligowskiego 35/37
Pani doktor jest przesympatyczna. Trafiłam do niej z polecenia z powodu bólów oczu, podczas dokładnego badania łącznie z wysokospecjalistycznym badaniem GDX wykryła u mnie bardzo groźną chorobę- jaskrę.Dokładnie wszystko mi wytłumaczyła, podała leki. Poświęciła mi dużo czasu za co jestem jej bardzo wdzięczna.
Na podstawie pozytywnych opinii innych użytkowników zdecydowałem się umówić na wizytę u pana doktora. W pełni potwierdzam pozytywne opinie o tym lekarzu. Bardzo miły człowiek i dobry specjalista. To lekarz, który naprawdę słucha pacjenta i chce mu pomóc. Nie wiem czy leki, które mi zostały zapisane będą skuteczne, ale już sama rozmowa u pana doktora dużo mi pomogła. Zdaję sobie sprawę, że stan mojego zdrowia (częściowy niedowład po całkowitym paraliżu …
Piotrkowska 204/210
Do Pani doktor poszłam z moim synem. Uważam że dr Malicka jest lekarzem z ogromnym doświadczeniem, bardzo nam pomogła. Polecam
"Centrum Medyczne Szpital Świętej Rodziny'''' Sp. z o.o.
ulica Wigury 19
Lekarz kompetentny, miły, sympatyczny, uprzejmy z ogromną wiedzą medyczną którą z pewnością potrafi wykorzystać nie lekceważy pacjenta. Mogę zdecydowanie polecić w 100% pozytywne podejście do pacjenta
NOWA Medycyna NZOZ
ul. Longinusa Podbipięty 5
Pan dr.Łukasz Piskorz to najlepszy chirurg w Łodzi jeżeli chodzi o leczenie ran. Byłem w kilku szpitalach i wszędzie chcieli mi amputować obie nogi (mam stopę cukrzycową) , jedynie dr. Piskorz w szpitalu Bonifratów w Lodzi podjął się leczenia i dzisiaj mam obie nogi i jestem szczęśliwy, poza tym Pan dr. Piskorz jest przemiłym człowiekiem, empatyczny, spokojny, wyrozumiały i wiem że zawsze mogę na niego liczyć. Pozdrawiam serdecznie Kuba Piętowski
Pan doktor szybko i skutecznie pozbył się moich paraliżujących bólów głowy. Okrutne bóle w plucach oraz koszmarny ból głowy zniknął po dwóch dniach od wizyty w jego gabinecie. Przypisal skuteczne leki, które uchroniły mnie od pobytu na oddziale neurologii. Jestem taka wdzięczna <3 Dziękuję z całego serduszka i gorąco polecam konsultacje z tym lekarzem.
Świetny fachowiec i lekarz. Wspaniały Człowiek. Zawsze kieruje się przede wszystkim interesem pacjenta, który jest przez Niego traktowany z szacunkiem i sympatią. Potrafi nawiązać doskonały kontakt z pacjentem, sprawić, że pacjent ufa, wierzy i ma nadzieję. Na przestrzeni 6 lat dr Tkaczyk przeprowadził u mnie 4 operacje - 2 naprawcze i 2 endoprotezy kolan. Bez powikłań i najmniejszego błędu. Brak słów, bym umiała wyrazić Mu moją wdzięczność.
Zespół Poradni Odnowy Biologicznej oraz Świadczeń Uzupełniających
Stefana Żeromskiego 113
Wspaniały lekarz. Widzi pacjenta i jego problemy,a nie korzyści finansowe. W razie konieczności można do niego dzwonić 24 godziny na dobę, zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Ten człowiek doskonale wie co to przysięga Hipokratesa. Zdecydowanie polecam. Leczy nowocześnie i skutecznie.Wspaniały człowiek i doskonały lekarz.Pomógł mi w trudnej sytuacji a właściwie uratował mi życie.Jestem po rozległym zawale serca gdyby nie natychmiastowa pomoc d.r Masiarka tzn koronarografia i wszczepienie stentów chyba by …
Klinika Zdrowej Kości
ul.28 Pułku Strzelców Kaniowskich 61/63
Polecam panią doktor Dzieńska najlepsza pediatra zawsze służy pomocą i zawsze przyjmujemy mimo braku miejsc .pozdrawiam
Znakomita specjalistka. Ma holistyczne podejście do zdrowia, prowadzi szeroki wywiad przed wystawieniem diagnozy. Znalezienie skutecznego leku dla mnie zajęło kilka prób. Jest otwarta na sugestie pacjenta, aktywnie słucha. jest w stanie bardzo wiele osiągnąć w krótkim czasie sesji. Za moją zgodą współpracowała z moją terapeutką, obie uważały swój kontakt za pozytywny. Polecam każdemu, kto potrzebuje wyrozumiałego lekarza.