Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Stomatolog
                                       lek. dent. Oskar Dębski

lek. dent. Oskar Dębski

Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne INTERDENT
Zachodnia 14,

Pan Doktor Oskar Dębski robi świetne pierwsze wrażenie, a przy bliższym poznaniu tylko zyskuje, co dziś naprawdę rzadko się zdarza. Rzadkością są też dentyści, którzy leczą tak spokojnie i dokładnie, że wizyta mija bez bólu, bez stresu i chce się wracać, bo to była po prostu przyjemność. To lekarz z powołania, godny zaufania. Polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Piotrek

lekarz Waldemar Goska

ul. Długa 68a/7

Jeśli naprawdę chcecie wyzdrowieć, skonsultujcie się z renomowanym lekarzem przynajmniej raz. To wspaniały człowiek świetni lekarz.POLECAM...
Opinia dodana przez: Rubik

lekarz Tomasz Bugaj

Nowodworska 53B

Pan Tomasz Bugaj to "prawdziwy" fachowiec w swojej dziedzinie. Znamiona usunięte, perfekcyjnie zszycie i brak blizn. Dzięki takim lekarzom wraca wiara w ludzi którzy wykonują swój zawód z powołania i z satysfakcją, że pomagają innym. POLECAM
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Mariusz Sakowski

Kardiolog

Gajowicka 170/1

Lekarz kompetentny,uprzejmy,godny polecenia.Obsługa bardzo miła.W gabinecie czyściutko,bez zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Lucyna Lenartowska

Piastowska 37/4

Miałem kilka lat temu przyjemność wizyty u Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolony. Fachowe przebadanie, fachowa porada, skierowanie na dodatkowe badania oraz bardzo dobra opieka lekarska. Dzieki pomocy Pani Doktor nie dość, że dolegliwości sercowe ustały to i nie powracają. Dodam do tego, że dzięki szybkiej reakcji Pani doktor mój tato nadal żyje. Uważam tego lekarza za świetnego specjalistę.
Opinia dodana przez: RadekS

lekarz Joanna Puławska

Internista, Pediatra

Komuny Paryskiej 8

Wyrozumiała szlachetna .Ma czas dla pacjenta i potrafi jasno wszystko wytłumaczyć dziecku i przerażonemu rodzicu .Ma zawsze dla nich czas .
Lekarz o którym piszę jest wspaniałym człowiekiem , profesjonalista a przy tym z ogromną wiedzą kardiologiczną . Uratował mojego tatę wiele razy i dzięki niemu mój synek może cieszyć się ukochanym dziadkiem . Służy pomocą w każdej chwili . Panie doktorze Dziękuję za wspaniałą opiekę przez tyle lat . Córka pacjenta Zdzisława S
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Tomasz Żołnierczyk

lekarz Tomasz Żołnierczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " SALUTARIS VITAE"
ulica Gubińska 8A

doctor of the highest category. I recommend him to those who are really looking for a specialist of a high level!
Opinia dodana przez: Svitlana

lekarz Agnieszka Reifur-Kwiecień

Jugosłowiańska / 65d

Od Pani Dr.inni lekarze mogliby uczyć się nie tylko kunsztu lekarskiego,ale i podejscia do samego pacjenta.Konkretna,szybka,skutecza pomoc,trafna diagnoza i życzliwość dla drugiego człowieka to podstawowa zasada jaką kieruje się Pani Dr.Przede wszystkim nie szkodzić a pomagać i to właściwie każdemu kogo spotka na swojej drodze...życzę wszystkim pacjentom tak wspaniałego lekarza i czlowieka!!!-Mariusz.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Robert Jankowicz

Rodakowskiego 28/2

Bardzo dobry lekarz - lekarz z powołania. Cierpliwie wysłucha pacjenta, spokojnie wytłumaczy wszystko, powie jakie mogą być przyczyny i jakie są zalecenia, do tego sympatyczny i ciepły.
Opinia dodana przez: Małgorzta
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Joanna Mikołajko

mgr Joanna Mikołajko

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet pomocy psychologicznej i psychoterapii
ul. Wita Stwosza 16 , gab. 201

Do Pani Asi trafiłam, kiedy byłam w skrajnie trudnej sytuacji – życiowo i psychicznie. Miałam już parę doświadczeń bycia w terapii i poza wysłuchiwaniem moich problemów, nic one nie wniosły. Nadal nie mogłam spać, permanentnie byłam w złym nastroju, do czego zaczęły dochodzić różne komplikacje zdrowotne. Jestem pod wrażeniem wiedzy Pani Asi. Jej podejście i sposób rozmowy pozwoliły mi zobaczyć sedno problemu oraz nakierować się na inne tory. Jest empatyczna, …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Krzysztof Mildner

Al. Poprzeczna 56/2

Pan Doktor, no cóż od czego zacząć... Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta, dobrze dobrane leczenie, szczegółowe odpowiedzi na pytania dotyczące leczenia itp, itd.... A oprócz tego pomocny o każdej porze, w każdej sprawie można się zwrócić do Pana Doktora, a On nigdy nie odmawia. Potrafi poprawić humor i stworzyć poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję...
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Joanna Przybylska

ulica Horbaczewskiego 21/34

Najlepszy pediatra jakiego spotkałam,a mam dwójkę dzieci więc z paroma już miałam do czynienia :) Pani doktor widać,że z powołania, ma świetne podejście do maluchów, jest kompetentna i zawsze szuka najlepszego rozwiązania, wcześniej mojej córce za każdym razem przypisywano antybiotyk, a od kiedy leczy ją dr Przybylska zapomniałam co to jest antybiotyk :) Miła i sympatyczna, moje dzieci ją uwielbiają, a ja szczerze polecam wizytę u niej :)

mgr Małgorzata Augustyn

Fizjoterapeuta

Gabinet Fizjoterapii REHA POINT
ul. J. Haukego- Bosaka 27

Pani Malgosia jest mega profesjonalna i ma bardzo dobre podejście do dzieci i młodzieży. Pomogła mi w prowadzeniu 2 dziewczyn z zaawansowaną skoliozą, obydwie bardzo zadowolone z efektów. Ćwiczenia są bardzo dobrze dobrane indywidualnie do każdego przypadku, łatwe do wykonania w domu aby utrzymać/ poprawić efekt. Wszystko dobrze wytłumaczone i pokazane. Bardzo polecam każdemu kto się jeszcze waha, nie warto czekać :)
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Wojciech Rubin

Kardiolog, Kardiolog interwencyjny

Gabinet Kardiologiczny
Boguszowska 61a

Miałem ogromne szczęście trafić na tak wspaniałego kardiologa, jakim jest dr Wojciech Rubin. To kardiolog z prawdziwego powołania – profesjonalny, kompetentny i jednocześnie niezwykle empatyczny. Podczas wizyty a także zabiegu (koronagrafii), wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione. Czułem się zaopiekowany i bezpieczny, co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuje.
Opinia dodana przez: Jerzy K Syców

lekarz Tomasz Łaczmański

Citodent Centrum Stomatologiczne - Filia Oławska
Oławska 27-29

Jak dotychczas Pan Doktor wyleczył mnie ze wszystkich moich dawnych przypadłości. Teraz trzymajmy kciuki w sprawie wyleczenia choroby refluksowej. Musi się udać! Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Boroński

lekarz Anna Susło

Wrocławskie Specjalistyczne Centrum Zdrowia
ulica Chopina 5/7

Sensowna i godna polecenia lekarka: - co prawda nie da się do końca swobodnie wygadać, ale poświęca na rozmowę z akurat tyle czasu, ile może, żeby wizyty się nie przeciągały i następni w kolejce też nie musieli czekać - plus; - uprzejma i życzliwa - plus; - logicznie wyjaśnia, co się dzieje, i konkretnie mówi, co, gdzie i kiedy oraz po co trzeba zrobić; po wizycie człowiek się czuje bezpiecznie …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Anna Komar

Nowodworska 53B

Przesympatyczna i troskliwa pani doktor. Dobry lekarz i wyrozumiały człowiek. Interesuje się pacjentem i stara się skutecznie pomóc. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Mal

lek. dent. Magdalena Krowicka

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Profesjonalizm na najwyzszym poziomie! Leczenie bezbolesne! Efekty fenomenalne! Gabinet bardzo nowoczesny! Warto iść do tego stomatologa. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Piotr Błasiak

Szpital im. K. Dłuskiego
Grabiszyńska 105

Profesjonalizm w każdym calu, a do tego Specjalista z dużą dozą empatii, którą otacza swoich pacjentów, dając im - poprzez swoją wiedzę i umiejętności - możliwość powrotu do zdrowia i wiarę w lepsze jutro.
Opinia dodana przez: Krystian