Niestety, moje doświadczenie z doktorem Fabiszewskim było bardzo negatywne. Lekarz wykazywał brak empatii i zrozumienia wobec pacjentów. Jego sposób komunikacji był chamski i nieprofesjonalny, co sprawiało, że wizyta była stresująca i nieprzyjemna. Zdecydowanie nie polecam tego specjalisty osobom oczekującym szacunku i profesjonalnego podejścia.
Byłam na gastroskopi lekarz twierdzi ze smarowanoe sondy to znieczulenie a znieczulenie lidokaina polega na pryskaniu gardła czego oczywiście nie robi. Badanie robione zbyt szybko do połowy badania szło wytrzymać później już się szarpałam że względu na badanie na żywca! Nie wykonuje testu gdzie przy zaznaczonym wywiadzie przez pielęgniarkę wskazania do testu były. Po badaniu wyszedł bez słowa pielęgniarka przyniosła opis czyli kopiuj wklej że zmiana danych.
Jeśli Wy, drodzy pacjenci chcecie być potraktowani bez jakiegokolwiek szacunku to zapraszam do tego właśnie „doktora”. Stwierdził, że mam złamanie nogi i zlecił założenie gipsu. Odwiedziłam prywatnie ortopedę, który obejrzał zdjęcia z prześwietlenia. Okazało się, że żadnego złamania nie mam, a gips został bez sensu założony. Nie polecam.
Beznadziejny lekarz. Podejście do pacjenta na poziomie zerowym, jakby pałał do niego nienawiścią za sam fakt, że musi się nim zająć. Panie Zbigniewie, czy czasem na tym nie polega Pana praca? Może było trzeba wybrać inny kierunek edukacji wyższej? Odradzam wizyty u tego Pana, no chyba, że lubicie jak się wami pomiata.
Odradzam wizyty u tego Pana, no chyba, że lubicie jak się wami pomiata.