Zaufanie do kompetencji | 3,5 |
Kompleksowość podejścia | 3,1 |
Uprzejmość | 3,7 |
Godny polecenia | 3,3 |
Godny polecenia | 5,0 |
Pan dr.jest godnym polecenia specjalistą, zajmuje się pacjentem fachowo , rzeczowo i konkretnie ,budzi bardzo duże zaufanie , ma profesjonalne podejście do pacjenta .
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Mąż był operowany 1,5 roku temu w Zabrzu przez pana doktora (usunięcie nerki z guzem nowotworowym) i mimo podeszłego wieku operację zniósł bardzo dobrze. Pan doktór nie jest zbyt wylewny, ale odpowiada na wszystkie pytania i tłumaczy wszystko, o co go się zapyta. Sprawia wrażenie wyniosłego i nieprzystępnego, ale to tylko pozory. W dalszym ciągu mąż leczy się u pana doktora i ma do niego pełna zaufanie.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 3,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Doktor bardzo szybki, w ciagu godziny przyjmuje okolo 50 pacjentow, konkretny, wixyty trwaja do minuty a to i tak u niego dlugo, mialem wrazenie ze niektorzy wchodza z pomylka bo to tak szybko trwa. inni lekarze mogli by sie w sumie od niego uczyc bo w krotkim czasie potrafii zalatwic.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Początkowo wydaje się fachowcem, początkowo wzbudza zaufanie. Jednak pacjenta traktuje bardzo przedmiotowo. Zapłaciłem za zabieg. Który był wg. mnie nie potrzebny. Znieczulenie jakie podał działało z minutę, może dwie. Mimo usilnych próśb o większą dawkę - zostałem zignorowany. 2 godziny cięcia i szycia na żywca bez znieczulenia. NIE POLECAM !
Początkowo wydaje się fachowcem, początkowo wzbudza zaufanie.
Godny polecenia | 5,0 |
Doktora cechuje profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta, mam względem doktora pełne zaufanie - leczę się u niego od kilku lat. Bardzo dobry lekarz.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Lekarz podczas pierwszej wizyty w przywatnej przychodni wzbudził u mnie zaufanie. Następnie skierowł mnie do SK1 w Zabrzu na zabieg. Potem już było tylko gorzej. Żle zdiagnozowana diagnoza, nie potrzebny zabieg który przeszedłem (trzy dni w bólu). Napewno nigdy więcej do nie go nie wrócę !
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Wysokiej klasy specjalista. Wspaniale zoperował mojego ojca. Mamy do niego pełne zaufanie.
Godny polecenia | 5,0 |
dr zbigniew kaletka jest b dobrym specjalista i wspanialym czlowiekiem mam calkowite zaufanie do pana doktora i jest godny polecenia
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 3,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo polecam dr, profesjonalnie i fachowo zajmuje się pacjentem, kompetentny i rzeczowy, wzbudzający zaufanie.
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nie polecam, więcej nie powiem, szkoda słów
Nie polecam, więcej nie powiem, szkoda słów
Usługa | Cena (zł) |
---|