Nie polecam, wizyta u niego to pasmo wywodów, co pacjent źle wyplenil w formularzu diagnostycznym, komentarze, typu, ze zle oddycha przy badaniu: za plytko, za malo gleboko, ma nie wstrzymywac oddechu przy oddychaniu itp., a wszystko to w tonie musztry, bardzo piętnujący, wrecz momentami upokarzajcy sposób badania pacjenta. Po wyrażeniu prosby o traktowanie z szacunkiem, odpalił sie agresywnie na calego. Masakra, polecam omijać z daleka. Szkoda nerwow.
Lekarz, ktory "odbebnia" pacjentow, nawet nie bada, nie slucha, najchetniej wypisywałby jedynie recepty, dla niego liczy sie tylko kasa.