Gabinet A.P. Denti & Beauty
Iwaszkiewicza 4
Zduńska Wola
Serdecznie polecam panią doktor wszystkim. delikatnie przeprowadza każde badanie i leczy skutecznie
NZOZ EUROMED
ulica Łaska 23
Zduńska Wola
Pan doktor uważnie słucha rodzica i młodego pacjenta, zadaje pytania, drąży temat. Dostałam od niego sporo praktycznych rad i wsparcia. Dziecko wychodzi na prostą dzięki pomocy Pana doktora.
Przychodnia
Władysława Jagiełły 23
Zduńska Wola
Pani Domika to Anioł dla naszej rodziny. Super podejście do dzieci.Moje pociechy ją uwielbiają, wręcz cieszą się jak idą do dentysty. Polecam! Jestem pacjentką od15 lat.:-)
Cudowny człowiek, ogromna kultura osobista na najwyższym poziomie, super specjalista, najlepszy. Nigdy nie czuje się u niego pośpiechu, zawsze odpowiada na pytania i to w sposób zrozumiały dla pacjenta. Świetne podejście do dzieci. Badania wykonuje i opisuje bardzo dokładnie, wnikliwie. Polecam
Zduńska Wola
Ten lekarz widzi w pacjencie czlowieka.Swobodnie prowadzi rozmowe pozwalajac na otwarcie sie pacjenta.Jest bardzo kompetentny kompleksowo podchodzi do pacjenta stawia bardzo trafne diagnozy Bardzo polecam tego specjaliste.
NZOZ EUROMED
ulica Łaska 23
Zduńska Wola
Pan doktor to bardzo dobry specjalista z dużą empatia i dużym zaangażowaniem problemu pacjenta zleci badania które są potrzebne do kontroli zdrowia ,Jestem po ostrym rozległym zawale i zawsze dostaje porady i badania dziękuję
przychodnia
Łaska 43
Zduńska Wola
Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
MEDICUS Zduńska Wola
ulica Spacerowa 1
ulica Iwaszkiewicza 4f
Zduńska Wola
To pierwszy lekarz, który mnie nie zignorował, nie powiedział, że jestem chora psychicznie i wymyślam dziecku choroby, to był ten lekarz do którego powinnam trafić z synem od początku. Nie trzeba było udowadniać, ze chłopiec idacy do pierwszej klasy w spodniach rozm. 98 cm nie ma zaburzonego wzrastania, było pełne zrozumienie i otoczenie opieką, diagnoza, program lekowy i tak już od 7 lat :)) a spodnie już na 164 cm …
Zduńska Wola
Miły lekarz, zna się na rzeczy, wysłucha i dokładnie tłumaczy gdzie leży przyczyna choroby. Polecam wszystkim Pana Doktora.
Gabinet stomatologiczny Rafał Bator
Komisji Edukacji Narodowej 4
Zduńska Wola
BARDZO DOBRY STOMATOLOG. KOMPETENTNY, DOKLADNY, UPRZEJMY. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.......................
Zduńska Wola
Polecam zawsze ma czas na wyjaśnienie wszystkiego pacjentce gdyby nie Pan Doktor dziś bym nie była szczęśliwa mamą Dziękuję