Pan doktor wspaniały człowiek i godny polecenia specjalista. Wysoka kultura oraz zaangażownie to tylko nieliczne zalety Pana doktora.
Do tej pory udało mi się unikać leczenia szpitalnego, aż trafiłem na SOR szpitala w Chrzanowie i na oddział chirurgii. Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem Pana Doktora Adama Sorala do pacjentów. Na ile mogę ocenić (bo na tym się nie znam) diagnozuje wnikliwie i z zaangażowaniem, a przy tym jest uprzejmy. Po efektach leczenia widać również profesjonalizm jako specjalisty chirurga.
Pan Doktor to lekarz z powołania. Nie miałam umówionej wizyty wcześniej, a mimo to Pan Doktor zgodził się mnie przyjąć (wizyta nfz). Pełen profesjonalizm, a na dodatek Pan Doktor jest bardzo miły. Specjalista w każdym calu.
Pan Doktor to lekarz z powołania.
Pełen profesjonalizm, a na dodatek Pan Doktor jest bardzo miły.
Specjalista w każdym calu.
Wyrazy podziękowania dla doktora Adama Sorala. Dzięki Jego przekonaniom uniknąłem większych powikłań zdrowotnych. Wdzięczny grubiutki:)pacjent z Libiąża z sali nr 8.
Wdzięczny grubiutki:)pacjent z Libiąża z sali nr 8.