Nie polecam. Jechałam 200km po to by wejść i wyjść z gabinetu. Nic konkretnego nie zrobił nic nie powiedział lekarz, nawet zero wpisu w książeczce zdrowia dziecka ( 6m Dziecko) . A o notatce , odpowiedzi zwrotnej do lekarza kierującego też nie ma.
Jestem pod olbrzymim wrażeniem kontaktu z lekarzem. Absolutnie godny polecenia - rzeczowy, konkretny, świetny specjalista. Mimo pandemii bardzo spokojny i uprzejmy - znalazł czas, aby wytłumaczyć mi konieczność przeprowadzenia operacji dziecka i zaraz po niej przyszedł, żeby poinformować mnie, że wszystko przebiegło zgodnie z planem.
Lekarz naprawdę warty polecenia. Kompetentny i świetny chirurg. Dba o pacjenta,odpowie na pytania, wytłumaczy gdy trzeba. Miły i uprzejmy w przeciwieństwie do lekarzy po fachu. Jest prawdziwym fachowcem. Jak najbardziej POLECAM! A w dodatku jest bardzo przystojny :)
A w dodatku jest bardzo przystojny :)
Lekarz godny polecenia. Dobrze operuje :) Jest miły i godny polecenia
Lekarz godny polecenia.
Dobrze operuje :)
Jest miły i godny polecenia
Lekarz godny polecenia kompetentny fachowiec a przy tym bardzo miły i uprzejmy,pomimo natłoku zajęć uśmiechniety
Jest super... przyjmnie nawet bez uprzedniego zapisanego terminu jeżeli pacjent poczeka cierpliwie,
Super lekarz,kompetentny, uprzejmy, mily i ma super podejscie do pacjeta dlatego na kazda wizyte chodze z dzieckiem z przyjemnoscia gdyz wiem ze zajmie sie on moim dzieckiem bez zarzutu oraz nie zchrzani leczenia operacyjnego ktore moze byc nieuniknione w przypadku mojej corki