Osobiście uważam, że jako lekarz jest za słabo obeznana w tym co robi. Zamiast szukać i leczyć przyczynę wypisuje maści, które ciężko jest w aptekach dostać i trzeba czekać. I tak dwie maści na przemian co dwa miesiące. Rozprowadza próbki drogich kosmetyków do codziennej pielęgnacji skóry (Cetaphil) i nawet nie chce słyszeć o tańszych zamiennikach( np. z AA do skóry wrażliwej). Jest zarozumiała i nie pomocna. Kuracja osobiście nic mi nie pomogła. Leczenie trwało ponad dwa lata. Nie polecam- szkoda czasu.
pani doktor bywa czasem zarozumiala i traktuje gabinet lekarski jak swoja wlasnosc...
Polecam Panią doktor,mi pomogła.Fachowa porada i dobre podejście do pacjenta
Polecam Panią doktor,mi pomogła.Fachowa porada i dobre podejście do pacjenta
nie polecam, zła diagnoza skóry a przy tym większe problemy po wizycie niż przed
Pani dr wzbudza zaufanie, ale wątpię żeby kogoś wyleczyła w przychodni, może prywatnie tak! Nigdy więcej nie odwiedzę tego gabinetu , wolę jechac do lekarza 100 km. , ale ktoś się wgłębi w mój problem i stara mi się pomóc.