4,9

O mnie

Psycholog, pedagog, psychoterapeuta poznawczo-behawioralny w trakcie szkolenia
Członek Polskiego Towarzystwa Terapii Dialektyczno-Behawioralnej.

Posiadam 25-letnie doświadczenie w pracy z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi. …

Psycholog, pedagog, psychoterapeuta poznawczo-behawioralny w trakcie szkolenia
Członek Polskiego Towarzystwa Terapii Dialektyczno-Behawioralnej.

Posiadam 25-letnie doświadczenie w pracy z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi. Od 12 lat występuje jako ekspert w Telewizji Polskiej oraz innych stacjach telewizyjnych i radiowych. Jestem autorką wielu publikacji, a także ekspertem w licznych programach edukacyjnych.

„To spotkanie dwóch ludzi: pacjent przynosi swoją historię, terapeuta – swoją obecn…

Cudowny psycholog, kobieta a przede wszystkim człowiek! Gdy problem mnie przerastał, gdy potrzebowałam wsparcia i siły, gdy traciłam sens życia zawsze wykonywałam telefon do Pani Agnieszki. W sposób spokojny pomaga nazwać własne emocje, nic nie narzuca, słucha, umiejętnie zadaje pytania tak, że wnioski same wypływają z ust. Cała rozmowa odbywa się w spokojnej, przyjaznej atmosferze przy pełnym zaangażowaniu Pani psycholog. Pani Agnieszka pomaga również moim Dzieciom, które bardzo ją lubią i bez problemu sie przed nią "otwierają". Z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością polecam Panią Agnieszkę Ballę. To jeden z tych ludzi, którzy wykonują swój zawód z powołania!

Mimo, że od ostatniego naszego spotkania upłynęło już kilka miesięcy to rady i wskazówki udzielone przez Panią Psycholog do dzisiaj pomagają mi i mojemu synowi Michałowi w radzeniu sobie z problemami, które w pewnym okresie wydawały się nam druzgocące. Dzięki Pani Agnieszce świat znowu nabrał kolorów i za to wszystko chciałam serdecznie podziękować i przekazać ogromny dług wdzięczności. A tym, którzy widzą, że ich dziecku już nie są w stanie dopomóc, z całego serca polecam wizytę u Pani Agnieszki. Bożena z Kobyłki

Pani Agnieszka dobry człowiek i dobry specjalista. Po kilkuminutowej rozmowie z Panią Agnieszką świat staje się bardziej przyjazny. Jest szczera ze swoimi pacjentami i ich rodzicami, a ta szczerość jest nam bardzo potrzebna, choć czasami boli. Polecam i bardzo dziękuję za wskazanie największego w życiu skarbu - córeczka.

Pani psycholog nie jest lekarzem, ale świetnym specjalistą.

Pani psycholog nie jest lekarzem, ale świetnym specjalistą.

Pani Agnieszka to profrsjonalistka, kompetentna i wrażliwa osoba, która z pasją podchodzi do swojej pracy.Od czterech lat pracuje w przedszkolu, którym zarządzam na stanowisku psychologa. Ma bardzo dobry kontakt z dziećmi,jest również świetnym pedagogiem, dzieci ją wprost uwielbiają i z niecierpliwością czekają na spotkanie.Opinia,"że, nie umie słuchać" jest absurdem.Polecam,to bardzo dobry specjalista i wspaniały człowiek.

Na wizytę u Pani Agnieszki namówiłam moją dorosłą Córkę. W związku z odejściem mojego męża z domu Córka, która jest w ciąży bardzo to przeżywała. Dziecko zawsze będzie dzieckiem, i nawet dorosłe cierpi a nie może czuć się odpowiedzialne za postępowanie rodziców. Pani Agnieszka Balla pomogła nam radzić sobie z tą trudną sytuacją. Nigdy nie patrzy na zegarek, zawsze służy pomocą i bardzo interesuje się co dalej, powtarzając, że w każdej chwili jest do dyspozycji. To WSPANIAŁA OSOBA - DZIĘKUJĘ!!!

Potrzebowałam pomocy, o Pani Agnieszce dowiedziałam się od koleżanki,której bardzo pomogła. Świetny specjalista, niezwykły kontakt i wielka życzliwość. Psycholog to lekarz duszy - ja na takiego trafiłam i dzięki temu moja dusza mniej cierpi a ja zrozumiałam ile znaczę i co jestem warta. Pani Agnieszka Balla to psycholog, którego bardzo polecam!

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Agnieszkę, gdyż jest to osoba kompetentna i niezwykle uprzejma. Moja córka Oliwia uczęszcza do niej na spotkania od jakiegoś czasu. Gołym okiem da się zauważyć pozytywny wpływ spotkań pani Agnieszki z Oliwią. Pani Agnieszka pomagając córce, potrafiła dostrzec także problemy dotyczące mojej osoby. Krótko mówiąc jak dla mnie pani Agnieszka jest psychologiem z powołania.

Pani Agnieszka pomagając swoim małym pacjentom, potrafi dostrzec też problemy dorosłych. Cała nasza czteroosobowa rodzina skorzystała na tym, że nasz syn chodził do Pani Agnieszki na spotkania. Wydane opinie i sposób pracy z naszym synem były trafne i przyniosły rezultaty. Dziecko nie czuło, że chodzi na terapię. Z niecierpliwością oczekiwało na kolejne spotkania.

Kompetentny psycholog, świetnie przygotowany do swojej pracy, wzbudzający zaufanie wśród dzieci