4,9

O mnie

Psycholog, pedagog, psychoterapeuta poznawczo-behawioralny w trakcie szkolenia
Członek Polskiego Towarzystwa Terapii Dialektyczno-Behawioralnej.

Posiadam 25-letnie doświadczenie w pracy z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi. …

Psycholog, pedagog, psychoterapeuta poznawczo-behawioralny w trakcie szkolenia
Członek Polskiego Towarzystwa Terapii Dialektyczno-Behawioralnej.

Posiadam 25-letnie doświadczenie w pracy z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi. Od 12 lat występuje jako ekspert w Telewizji Polskiej oraz innych stacjach telewizyjnych i radiowych. Jestem autorką wielu publikacji, a także ekspertem w licznych programach edukacyjnych.

„To spotkanie dwóch ludzi: pacjent przynosi swoją historię, terapeuta – swoją obecn…

Śmiało mogę polecić Panią Agnieszkę. Jest uprzejmą i kompetentną osobą. Widać, że jest psychologiem z powołania, bez problemu nawiązuje kontakt z dzieckiem. Do Pani Agnieszki chodzę ze swoją córką od 3 miesięcy i widzę znaczną poprawę w jej funkcjonowaniu. Jestem bardzo zadowolona z udzielonej pomocy i wsparcia.

Jestem bardzo zadowolona z Pani pracy... Jedyne czego życzyłabym sobie, to możliwości spędzania więcej czasu z dzieciaczkami, by móc jeszcze lepiej poznać je i pomóc im i ich rodzicom stworzyć domek ich marzeń, stworzyć poczucie bezpieczeństwa i dać tyle miłości, ile tylko da radę udźwignąć serduszko naszych skarbów..

Bardzo z żoną cieszymy się że nasz Eryczek trafił właśnie na Panią Agnieszkę. Jest to bardzo miła i ciepła osoba - a zarazem stanowcza. Nasz synek bardzo lubi chodzić do swojej Psycholog i po każdej wizycie następuje znaczna poprawa. Naprawdę bardzo miła osoba.

Pani psycholog jest osobą, która od pierwszych minut rozmowy wzbudza duże zaufanie.Jest miłą, sympatyczną osobą. Widać,że bardzo lubi dzieci i ich los nie jest jej obojętny. Nie spieszy sie, często wizyta trwa znacznie dłużej i Pani psycholog nie chce większego wyngrodzenia za swój poświęcony czas.