Nie polecam zmarnowane 320zl .Pani doktor potraktowała mnie okropnie ,powiedziałam potraktowała mnie pani jak psa nie obrażając psy .To pani doktor ?odpowiedziała mi ,że jakby potraktowała mnie jak psa to powiedziałaby WONT ,nie wierzyłam w to co usłyszałam. Poszłam tylko aby dala mi na badania na zakrzepice .Nie polecam ,niby ludzie wykształceni,zero empati ,rozmowy a kasę chcą brac pytam za co ?
Omijac szerokim lukiem!! Pani “lekarz” nawet sie nie nadaje jako weteryniarz!! Szkoda zwierzat!! Po wszystkich przedstawionych badan i wielokrotnych TK stwierdzila w prywatnym gabinecie na lesna 8 ze musze przyjsc na nastepna konsultacje znow prywatnie!! To jest jakas pomylka!! Bez stetoskopu bez spojrzenie na badania wysyla mnie na mamogram gdzie mnie piersi nie bola!!!
Porażka proszę panią doktor omijać szerokim łukiem nie polecam nikomu szkoda tylko 320 zł .Nawet w Warszawie eny sa niższe
Porazka,zła diagnoza i dobór lekow,lekcewazenie pacjenta ,brak powazniego dialogu z pacjentem na temat choroby,praca wg zasady"jakos to bedzie" nie polecam nikomu
nie polecam nikomu