kompetentna konkretna stawiajaca diagnoze na podstawie swoich badan ja moi rodzice maz znajomi sa bardzo zadowoleni z konsultacji u Pani Doktor ogrom wiedzy ktora posiada bezblednie stosuje pomagajac ludzia TYLKO TACY LEKARZE POWINNI NAS LECZYC
Nigdy nie byłem tak długo i szczegółowo przyjmowany na wizycie u lekarza {około godziny za nieduże pieniądze}. Natomiast byłem świadkiem jej walki z kilkoma osobami chcącymi zapisać się na wizytę. Pani Doktor musi coś zrobić bo ją "zamordują". Przez ten bałagan moja wizyta była sporo opóźniona. Proponuje recepcję- to pomoże wszystkim.
Bardzo miła Pani doktor. Uprzejma i kompetentna. Dokładnie bada i zawsze stara się pomóc. Ma dobrą opinię wśród ludzi, dlatego jest problem z zapisami. Pozdrawiam Ewa
Ewa
Najlepszy lekarz jakiego do tej pory spotkałem Marcin
Najlepszy lekarz jakiego do tej pory spotkałem Marcin
Pani doktor Agnieszka Raczkowska-Moszczeńska jest lekarzem o nienagannej opinii, kompetentnym i niezwykle uprzejmym dla pacjentów.
Bardzo polecam Dr , poświęca dużo czasu pacjentowi, wszystko dokładnie tłumaczy
Bardzo polecam Dr , poświęca dużo czasu pacjentowi, wszystko dokładnie tłumaczy
Jestdobrym lekarzem.Alejest zły kontakt zapisu na wizytę.Pozatym wybiera sobie pacjentów.Nie każdy może byc przyjęty.Nawet wnagłych przypadkach.Pacjent z temperaturą 39,5 ogodzinie 7.00 rano dostał odmowę przyjęcia.Tonie jest etyczne ani zgodne z przysięgą lekarską.Zresztą to nie pierwsza odmowa.Nasuwa sie tylkojeden wniosek.To nie praktyka lekarska ale bisnes.Nie jestem osobą bogatą ale moje pieniadze są prawdziwe i nie śmierdzą.
Lekarz jakich mało, właściwa diagnoza i leczenie, uratowała moją mamę, mnie też pomogła, polecam!
Wspaniały lekarz i człowiek. W moich rozległych doświadczeniach ze służbą zdrowia nie spotkałam kogoś takiego.
Świetna, baaa doskonała pani doktor. Gdyby wszyscy lekarze mieli takie podejście to problemów i marnych opini o służbie zdrowia by nie było. Gorąco polecam ... na miejscu w razie konieczności od ręki można wykonać badanie usg w bardzo przystępnej cenie.