lekarz Ahmad Waled Orya

3,6
3,7
3,8

Rozumiem że na tej stronie jest wiele negatywnych opinii o lekarzy jednak proszę się nie kierować tymi opiniami gdyż większość piszą to osoby które nie dostały od lekarza tego co chcieli jednak lekarz nie jest od tego aby pisać co tylko pacjent chce gdyż jeśli by tak było to po co nam badania od lekarza i jego diagnoza jeśli my sami dobrze wiemy co nam potrzeba. Pan doktor jest konkretny to co potrzeba to piszę, widać że ma doświadczenie, jest miły, empatyczny i bardzo doby w tłumaczeniu choroby wszystko na spokojnie. Polecam lekarza Waleda Orya gdyż bardzo mi pomógł.

Lekarz bardzo uprzejmy, godny zaufania, poświęca czas na tłumaczeniu choroby, moja mama ciężko chorowała byliśmy u wielu lekarzy jednak nikt nie mógł wykryć co jej dolega, ostatecznie znaleźliśmy Pana Doktora Waleda Orya po przez internet mimo wielu złych opinii to stwierdziliśmy że się udamy na wizytę. Powiem krótko to co ludzie piszą na tej stronie skarżąc się o bzdury i pewnie wymyślone tylko aby zniesławić imię lekarza to pewnie 1% z 99% zadowolonych pacjentów, więc proszę nie wierzyć w te opinie Pan doktor wie co robi i jest dobry w swoim zawodzie z całego serca polecam

Lekarz bardzo miły, konkretny wie co robi ma swoje zdanie, przeprowadza potrzebne badania, jest godny zaufania, nie owija w bawełnę - bardzo polecam lekarza Waleda Orya .

Bardzo miły i sympatyczny lekarz, miła i fachowa obsługa, godnie polecenia. Dużo czasu poświęca na wykonanie badania pacjenta, EKG.

Bardzo miły i sympatyczny lekarz, miła i fachowa obsługa, godnie polecenia.
Dużo czasu poświęca na wykonanie badania pacjenta, EKG.

Ja rozumiem ze opinia na tym rankingu wypisują ci którzy skarżą się na lekarza , ale ja będę mówi trochę o tym , ze w życiu wiedziałem dużo medyków , gdzie wchodzisz i wychodzisz , ale dr Orya jest lekarzem który słucha pacjenta , dokładnie bada pacjenta i udziela mu kompletne informacje . Jest lekarzem z empatia , serdeczny, kulturalny , słucha co do niego się mówi , ale nie jest lekarzem który by nie miał swojego zdania . Zawsze sam podejmuje decyzje i tak powinno być , a nie ze każdy teraz lekarzem i żąda od lekarza . Tak jak jedna pani na swojej opinie pisała ze ona widziała golem okiem ze jest coś w uchu dziecka a potem w szpitalu okazało się ze miało zapalenie ucha środkowego , przecież ja jako laik wiem ze zapalenie ucha nie widać golem okiem , ze coś jest w środku uchu , to nie ciało obce w uchu .
Jestem bardzo zadowolony z jego leczenia , sposobu badania podkreślam dokładnie i zapisane lekarstwa .
Pozdrawiam

Godny zaufania , dobry lekarz z empatią.krótko mówiąc pomaga w każdej sytuacji , nigdy mi nie odmówił , zawsze chce pomoc .

Lekarz bardzo nie miły, oschły i bez empatii. Tłumacząc że kilka dni wcześniej zwijałam się z bólu on mówił takim tonem, że prawie na mnie krzyczał że mogłam przyjść wcześniej i co robiłam przez ten czas. Serdecznie odradzam wizyt u tego doktora choćby przez podejście ale , nie jestem też zadowolona z przypisanych mi leków , ponieważ dr. pytajac się mnie czy mam lek na gorączkę wpisał go na receptę (oczywiście ten najdroższy) pomimo tego że kilkukrotnie odpowiadałam że mam takie leki.

Nigdy nie spotkałam się z takim lekarzem .Mój mąż poszedł do niego na wizytę z dzieckiem bo dziecko skarżyło się na ból ucha .Już w domu widziałam ,że coś ma w tym uchu ,po tym jak wrócili okazało się ,że lekarz nawet nie zajrzał do tego ucha mimo wielokrotnego upominania przez męża .Wrócił do domu z receptą z lekami na gardło plus witaminki .Musiałam się ubrać i wrócić do przychodni weszłam do gabinetu z synem i stanowczo powiedziałam żeby sprawdził co syn ma w uchu bo bez sprzętu widać ,że coś tam jest. Okazało się ,że syn ma środkowe zapalenie ucha co stwierdzili w szpitalu ...i jest podłączony do antybiotyku na 5 dni .Nigdy więcej takiego lekarza ,aaa chciałam zaznaczyć że z góry mówił że dziecko na pewno nie ma żadnego zapalenia ucha.

Lekarz nie słucha co się do niego mówi co dolega pacjentowi. Wypisuje tylko leki przeciwbólowe nie przeprowadzając odpowiedniego wywiadu i o przeciwskazaniach do stosowania danego leku Uważa się za wszystko wiedzącego. XIX sposób podejścia do pacjenta. Nie chce zlecać badań adekwatnych do danego schorzenia i kierować do specjalisty. Tylko wymyśla jakieś swoje dyrdymały

Uważa się za wszystko wiedzącego. XIX sposób podejścia do pacjenta.

Polecam Pana doktora, jest przede wszystkim kompetentny, miły i dokładnie zbada sytuację. Uratował mi życie. Dziękuję Panie Doktorze.

Dziękuję Panie Doktorze.