Bardzo kompetentny, szczegołowo i wyczerpujaco przedstawia plan leczenia i odpowiada na zadawane pytania! Dokładny i skrupulatny! A do tego przemiły. Bardzo polecam!!!
Lekarz bez empatii, bez podejscia do pacjenta. Przyjmuje a raczej odbiera telefony jak mu sie zachce. Czlowiek ktory nie zasluguje na miano lekarza. Nie polecam
Polecam tego lekarza. Doświadczyliśmy braku empatii ze strony służby zdrowia w szpitalu w stosunku do mojej teściowej. Kobieta zabrana z domu przez karetkę pogotowia z bardzo silnymi bólami w okolicy biodra odesłana po dwóch godzinach z diagnozą stłuczenia. Wykonano rtg i nic nie stwierdzono. W ciągu tygodnia bóle się nasilały. Poprosiliśmy DOKTORA ORYA o wizytę domową bo lekarz rodzinny nie wykonuje wizyt domowych. Zgodnie z obietnicą przyszedł, zbadał pacjentkę i zalecił jednocześnie pewne środki. Umówił się z nami, że po paru godzinach zadzwoni i dowie się o stan zdrowia mojej teściowej. Zgodnie z umową wykonał telefon a ponieważ stan się nie poprawiał wezwał karetkę i spowodował przyjęcie jej do szpitala gdzie dopiero teraz stwierdzono pęknięcie kości łonowej. Dziękujemy DOKTORZE i polecamy innym.