lekarz Aleksander Sowula

4,1
4,3

Doświadczony, wspaniały i bardzo życzliwy lekarz. Zawsze punktualny i kompetentny. W dzisiejszych czasach już takich jest mało.Oby pracował jak naj dłużej

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Dokladnie zajął sie moimi wynikami Bardzo mi pomógł i fachowo wszystko wytłumaczył.Polecam z całego serca.Karina.

2,0

Lekarz kompletnie nie ma wiedzy na temat zmian i wycinaniu zmian skórnych raka. Zmiana usunięta laserowo, nie goi się po bardzo długim czasie kilka miesięcy. Brak jakichkolwiek informacji od lekarza co dalej, tylko czekać, żadnych maści itp . Prawdopodobnie źle zrobiony zabieg, pacjent pozostawiony bez jakiekolwiek opieki. Pozostaje szukać prywatnie lekarza który będzie chciał się tym zająć i będzie wstanie poprawić naprawić zabieg. Rana na dziś dzisiejszy nie wygląda dobrze cały czas jest strup po 4 miesiącach.

Miałam zaszczyt spotkania z Panem doktorem Sowula , i to było na nfz , bardzo miły i rzeczowy lekarz , miałam zabieg usunięcia tłuszczaka z czoła , Pan doktor zrobił to bardzo ładnie , a bałam sie że bedzie duża blizna , jestem bardzo szczęśliwa że miałam tą przyjemność. Polecam wszystkim Pana Doktora

Mimo, ze moj strach byl ogromny, to po zabiegu wyszlam z usmiechem. Kompetencja polaczona z rewelacyjnym podejsciem do pacjenta. Polecam :-)

Byłam wczoraj na wizycie w Polmedzie w Sosnowcu...Szok..takiego lekarza już dawno nie spotkałam: miły, kompetentny, kompleksowe podejście do chorób pacjenta, Polecam w 100%

Cudowny lekarz i człowiek. Pomógł mi w najtrudniejszym momencie mojego życia - rak piersi. Dzięki wspaniałej organizacji pracy i fachowości, szybkim decyzjom nie musiałm przechodzić przez koszmar długotrwałego, trudnego i bolesnego leczenia. JW

JW

4,0

Przestrzega zasad Hipokratesa,nie jestem w stanie dokładnie ocenic kompetencji,ale wysaje mi sie że bardzo wysokie .Oby więcej takich lekarzy....

jestem bardzo zadowolny z podejscia zarowno bardzo profesjonalnego oraz ludzkiego

Świetny specjalista, nie zgodzę się z opinią że traktuje pacjentów instrumentalnie, mogę bez wahania polecić tego lekarza!