Prywatną Praktykę Dentystyczną prowadzimy od 1999 roku. Od samego początku naszym priorytetem jest świadczenie najwyższej jakości usług, dzięki któremu pacjenci z pełnym zadowoleniem mogą korzystać z szerokiej gamy oferowanych przez DENTestica usług. Wiosną 2011 r. zmieniliśmy miejsce prowadzenia praktyki. Nowy gabinet, wyposażony jest w nowoczesny, spełniający najwyższe światowe wymogi sprzęt stomatologiczny. Mamy świadomość, że znakomite urządzenia to nie wszystko. Liczy się wiedza i umiejętności. Dlatego cały czas uczestniczymy w kursach i szkoleniach stomatologicznych, wszystko po to aby zapewnić Państwu opiekę dentystyczną zgodną z najwyższymi światowymi standardami. Naszym priorytetem jest, aby wizyty na fotelu przebiegały całkowicie bezboleśnie i bezstresowo. Szanujemy czas naszych pacjentów i proponujemy możliwie najkrótsze terminy wizyt, zawsze jednak staramy się pomóc w przypadku nagłego bólu zęba. W trakcie pierwszej wizyty wykonujemy przegląd uzębienia i przedstawiamy najkorzystniejsze możliwe warianty leczenia stomatologicznego. Podczas leczenia stomatologicznego korzystamy z najnowszych rozwiązań w stomatologii oraz z najwyższej jakości materiałów dentystycznych.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Znakomite podejście do Pacjenta - a mam spore wymagania! Jestem nadal pod dużym wrażeniem. Rekomenduję Pani usługi wszystkim znajomym ze środowiska akademickiego! Pozdrawiam, Anna B.
Po kolejnej wizycie - potwierdzam swoje wcześniejsze doświadczenia Dr Drozd to najlepsza stomatolożka u jakiej byłam. Jedynie terminy do rejestracji się wydłużają i trzeba trochę czasem poczekać bo sporo pacjentów, ale to z deugiej strony chyba dobrze bo jak lekarz ma pacjentów to znaczy że jest niezły. Duża zaleta - bardzo łatwy dojazd i duży nie pozajmowany parking.
Jestem pod wrażeniem tego gabinetu. Nowoczesne wyposażenie, przyjemny wygląd i bardzo miła obsługa. Polecam wszystkim.
Dane kontaktowe nieaktualne - zapraszam na www.dentestica.pl
Dane kontaktowe nieaktualne - zapraszam na www.dentestica.pl