Wspaniała dentystka! Pierwsza wizyta z córką u której też od razu ząbki do leczenia. Pani Doktor tak ujęła moją 5latkę, że pomimo borowania wyszła z uśmiechem i pewnością że wrócimy znowu. Jak ktoś szuka dentysty dla dziecka, który sprawi że taka wizyta będzie zawsze miła i bez stresu polecam serdecznie.
Pani doktor to naprawdę wspaniała specjalistka! Niejednokrotnie pomogła mi w przypadku silnych dolegliwości bólowych, zawsze fachowo i błyskawicznie rozwiązując problem. Jest bardzo empatyczna, co sprawia, że czuję się komfortowo i bezpiecznie podczas każdej wizyty. Jest również niezwykle delikatna, co ma ogromne znaczenie przy zabiegach stomatologicznych. Dodatkowo, Pani doktor zawsze szczegółowo tłumaczy każdy krok w trakcie leczenia, dzięki czemu pacjent nie czuje się zagubiony ani przestraszony, a kontrola nad sytuacją pozostaje w jego rękach. Gorąco polecam!
Mnie nie naciąga i zawsze nawet jak nie chciałem dostawałem paragon. Wizyta kontrolna lekko płatna. Leczenie do uzgodnienia czy już czy na kolejny wcale nieodległy termin - mam wrażenie, że to też norma. Mi osobiście pasuje i lekarz i kasa i podejście i robota i polecam. Moje dzieci też zadowolone - zawsze dostaną jakiś drobiazg ;)
Moje dzieci też zadowolone - zawsze dostaną jakiś drobiazg ;)
Naciąga pacjentów na niepotrzebne koszty. Nie leczy konkretnie zębów, wymyśla jakieś historie. Najpierw jest wizyta zapoznawcza, która kosztuje nie małe pieniądze. Każe ponownie przyjść i dopiero wtedy będzie znieczulać, i leczyć zęba. W innych gabinetach na pierwszej wizycie przechodzą do konkretnego leczenia.
Naciąga pacjentów na niepotrzebne koszty.