lek. dent. Aleksandra Towarek-Panasiuk

4,2

Widzę jakiś wysyp negatywów, zadziwiająca zbieżność czasowa ze zmianą gabinetu dr Oli,czyżby kogoś zabolał odpływ pacjentów idących za uśmiechem, i profesjonalizmem dr Towarek? Najlepszy ortodonta przyjmujący na Warmii i Mazurach ( a konkretniej Mazurach, Mrągowo to Mazury).

Nie polecm.Dla mnie była niemiła,mało profesjonalna.Wizyta na łapy capu.Miałem wrażenie,ze liczy się tylko kasa

Byłem pacjentem Pani Doktor, entuzjazm, profesjonalizm, zaangażowanie i wiedzą oraz odwaga w nowoczesnych technologiach medycznych pozwalają czuć siew pełni zaopiekowanym pacjentem. Pani doktor obok medycyny ukończyła również studia z biologii. Pani Doktor zawsze uśmiechnięta zaraża uśmiechem innych. Polecam i dziękuję Psni doktor za piękny uśmiech.

Pani Doktor profesjonalnie podchodzi do leczenia ortodoncyjnego. Wyjaśnia bardzo dokładnie, mówi o różnych alternatywach. Wykonuje wszystkie potrzebne badania. Bardzo polecam.

PAni doktor, bardzo rzetelnie podchodzi do opisania problemu po wcześniejszym dokładnym zapoznaniu się z dokumentacją. Spokojnie i jasno tłumaczy, jakie rozwiązanie widzi, proponuje. Polecam.