Nie wiem skąd wziął się ten lekarz. Ciekawe czy w ogóle jest lekarzem.... Nawet nie rozumiałem co mówi. Nic nie badał. 2 miesiące czekania. Nie polecam.
Przy pierwszej wizycie nawet zainteresowany i zatroskany. Przy drugiej wizycie, która trwała 2 minuty nawet nie spojrzał w wyniki badań na które sam mnie skierował. W ogóle nie zainteresował się opisem rezonansu, nie chcial go nawet przeczytac już nawet nie wspominając o włączeniu plytki. Na moje pytanie odnośnie guzów, które wyszły na rezonansie- odpowiedział "wszyscy mają guzy, a zwłaszcza kobiety".Brak słów. Szkoda czasu na wizytę u takiego "lekarza"
Facet działa jak mu pasuje. Podczas pierwszej wizyty wykazał jakieś zainteresowanie, zastosował spirometrię, przepisał leki. Po 2-ch miesiącach w ramach kontroli lekarz nie wyraził specjalnie zainteresowania moją wizytą, odpowiedział jedynie na moją wątpliwość odnośnie leku. No i po 5 minutowej tzw. konsultacji 210 zł zniknęło z mojego konta. Cóż.....
No i po 5 minutowej tzw. konsultacji 210 zł zniknęło z mojego konta. Cóż.....
Przez niego zmarła moja mama , bo nie potrafił nawet rozpoznac zwykłego zatoru pluc które się leczy tabletkami lubi kroplowka... a dostawała przez 2 dni tylko przeciwbolowe dopóki nie zmarła .. i to się nazywa specjalista do chorób płuc ???
jest bezczelny, niekopetentny i do tego źle mówi po polsku, lekceważy pacjęta.
jest bezczelny, niekopetentny i do tego źle mówi po polsku, lekceważy pacjęta.
Beznadziejny lekarz, nie uprzejmy, bezczelny,nie polecam!!!!!
Beznadziejny lekarz, nie uprzejmy, bezczelny,nie polecam!!!!!
polecam, po zastosowaniu wielu różnorodnych i bezskutecznych leków przepisywanych przez lekarzy, w końcu trafiłam do P. Ijuha i diagnoza oraz leczenie było szybkie a co najważniejsze skuteczne