lek. dent. Alina Romańczuk

Jestem bardzo wdzięczna dr. Alinie Romańczuk za wzorową opiekę stomatologiczną. Bo dzięki niej mam swoje zęby mając 88lat. Dr. Bień - protetyk z MCS przy ul. Nowy Zjazd wysoko ocenił - misternie wprost artystycznie nadbudowywane moje zęby. Wyraził opinie "Nie wolno nic zmieniać, raczej prosić dr. A. Romańczuk o dalszą opiekę, a skierowania od lekarza z gabinetu PERIODONTOLOGII nie uwzględniać. Nie jestem wstanie przekazać swojej wdzięczności P. dr. Alinie Romańczuk - bo proszę wyobrazić sobie - w moim wieku z różnymi przewlekłymi chorobami usuwanie wszystkich zębów z rozpoznaną trombofilią - to jest wprost skazanie się na nieuniknioną śmierć. P. dr. zostanie w moim serce do końca życia. Wdzięczna pacjentka. Helenaaa G.

Pani Doktor jest doskonałym specjalistą, a przy tym bardzo ciepłą i empatyczną osobą, z sercem do pacjentów. Od wielu lat opiekuje się moją babcią i dzięki wysiłkom Pani Doktor udało się zachować prawie wszystkie zęby własne, co dla babci było bardzo ważne. Nawet na konsultacji protetycznej w Mazowieckim Centrum Stomatologii w Warszawie lekarze wyrażali się z dużym uznaniem o jakości i fachowości pracy Pani Doktor, podkreślając, że tylko dzięki dużemu zaangażowaniu i wiedzy udało się utrzymać taki stan uzębienia pomimo zaawansowanego wieku.

Niesamowita Pani doktor. Kompetenta, profesjonalna i uprzejma. Nie zostawia pacjentow na lodzie. Zawsze wszystko dokładnie wyjaśni zanim zacznie konkretna procedurę.

Wspaniala lekarka, wspaniala osoba. Do Pani doktor chodzę ja i cała moja rodzina. Nie mam najmniejszego problemu z zaprowadzeniem moich dzieci na wizytę- nie czują żadnego leku i zawsze chętnie siadają na fotel. Doktor potrafi doskonale zająć się swoimi pacjentami niezależnie od wieku. Serdecznie polecam!

Świetna specjalistka! Każdemu polecam panią doktor. Mimo trudnej sytuacji doktor poleciła sobie ze wszystkimi problemami. Dodatkowo oprócz profesjonalnej opieki, sprawiła, że czułam się komfortowo. Polecam!

Ja uwielbiam dr.Romańczuk. Panicznie boję się dentysty i chyba tylko u Doktor Romańczuk jestem się w stanie rozluźnić i czuję, że jestem w dobrych rękach. Kompetenta i sympatyczna jednocześnie. Dobry lekarz. Dobry człowiek :)

Dziękuję Pani Doktor za profesjonalne, pełne cierpliwości i empatii podejście do mojej osoby jako Pacjenta. Pani Doktor jest świetnym fachowcem, a w dodatku osobą pełną ciepła, życzliwości i wyrozumiałości do drugiego człowieka. Z całego serca polecam tego Lekarza!