Wysokiej klasy specjalista! Uratował życie mojemu mężowi( nowotwór, był nie operacyjny).Prowadził nas pan doktor od samego początku,dobrze dobrana chemia, operacja,znowu chemia,radioterapia! Dziś mój mąż juz 13 lat po operacji żyje!! A to wszystko dzięki wiedzy dr.A.Badzio i chirurga Tomaszewskiego. Niski ukłon Panowie w Waszą stronę.
Niski ukłon Panowie w Waszą stronę.
Niestety nic dobrego szczerze odradzam wizytę u Pana doktora , mój tata z rakiem płuc w styczniu po chemioterapi po tomografi komputerowej na której nie było widać za dużej poprawy , miał sobie odpocząć na jakieś 1,5 miesiąca gdzie każdy dzień jest na wagę złota i czas wiadomo że odgrywa ważnà rolę w przypadku chorób nowotworowych !!! udało mi się naszczęscie umówić tatę do innego specjalisty i chemia natychmiast lecz za ten stracony czas i nerwy zdrowia fizycznego jak i psychicznego nikt mojemu tacie nie zwróci , i nie ukrywam że teraz wcale nie jest dobrze Więc proszę kochani uważajcie i zawsze kierujcie się również własną intuicją bo nie zawsze to vo powie lub zaleci nam lekarz to musimy się tego trzymać i koniec nie tak nie jest pilnujcie siebie i swoich najbliższych bo to co się wyprawia teraz to czyste kpiny !!! I jak tu wierzyć lekarzom i leczyć się w tym kraju STRACH
był lekarzem teoretycznie prowadzącym mojej mamy, a gdy się do niego dodzwoniłam po informacje odesłał mnie do innego lekarza ( chyba asystenta) bo jak sam stwierdził on tą sprawą się nie zajmuje. Dokumentacje jednak podpisywał BADZIO. widocznie figurant
Prowadził moje leczenie radiologiczne, może nie jest wylewny, ale kompetentny, młody, a jednak wysokiej klasy fachowiec. Było tak jak mówił, a wyjaśnił wszystko jak należy już na początku całej drogi.