Andrzej Marks

3,8
3,8
3,4
3,6

Niestety jestem bardzo zawiedziony wizyta. Lekarz nie sluchal mnie, przerywał. Nie był zainteresowany zrozumieniem mojego problemu (a jest to wypalenie zawodowe). Mialem wrażenie, ze zafiksował się i usilnie chciał prowadzić rozmowę wg swojego planu. W żaden sposób nie czułem się zaopiekowany, a wisienka na torcie jest to, ze doszło miedzy nami dno małego spięcia, kiedy powiedziałem, ze chce odpocząć od pracy i potrzebuje krótkie L4. Po wizycie, ktrora miała mnie uspokoić, poprowadzić we właściwym kierunku, czułem się psychicznie jeszcze gorzej. A na koniec niestety cos, co pozostaje poza krytyka - lekarz powiedział mi, ze wystawia mi L4 na 14 dni i mam sobie umówić następna wizytę - ok, ale niestety skłamał, gdyż wystawił mi tylko na 10 dni, a na moje pytania dlaczego, nie odpowiedział już. WIZYTA, ZROZUMIENIE, OKLAMANIE MNIE, BRAK KONTAKTU - ZERO. Czuje się oszukany na 330 PLN. NIE POLECAM !

Wybitny specjalista. Niezwykle uważny i zaangażowany w pracę. Jego wnikliwe podejście i wrażliwość pozwalają dostrzec człowieka, a nie tylko objawy. Imponuje ogromną wiedzą, którą umiejętnie wykorzystuje podczas spotkania. Czuć, że naprawdę zależy mu na dobrostanie pacjenta. Polecam z całego serca!

4,0

Bardzo dobry lekarz. W krótkim czasie wyprowadził mnie na prostą z nerwicy i dokuczliwych objawów somatycznych - oczywiście sam też nad tym intensywnie pracowałem. Za każdym razem byłem pod wrażeniem jego spostrzegawczości i umiejętności nazywania problemów. Wysoka inteligencja, cierpliwość, precyzyjnie dobierane słowa, które często w czasie jednej sesji rozwiązują cały problem - tak najkrócej można opisać kontakt z tym lekarzem. Polecam.

Polecam.

3,0
3,0
2,0

Zimny i niesympatyczny. Sprawia wrażenie jakby słuchał pacjenta za karę i od niechcenia. NIE POLECAM!

świetny lekarz, wysokie kompetencje, uprzejmy i cierpliwy człowiek, godny polecenia specjalista, poświęca pacjentowi zawsze tyle czasu ile tego wymagają okoliczności