Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Wyjaśnił na czym będzie polegać leczenie, wyjaśnił że w moim przypadku przyczyna dolegliwości może być zupełnie nie związana z częścią ciała która boli. Dowiedziałam się dużo ważnych rzeczy oraz otrzymałam skierowanie na oddział. Super że trafiłam na takiego doktora choć brakowało mi wykonania np. usg które wg. mnie dużo mogłoby wyjaśnić.
Bardzo dobry lekarz z podejściem do pacjenta wyrozumiały i zawsze chętny pomoc w moim przypadku to rzadkość ale spotkałem duzo dobrego od tego lekarza dziękuje