lekarz Przemysław Włodarczyk

Zespół Diagnostyczny - Szczecin
Alfreda Sokołowskiego 11

Lekarz o wysokiej etyce zawodowej. W sytuacjach kryzysowych opanowany i nieobojętny. Mając na względzie szacunek dla godności pacjenta podejmuje działania. Pomógł mi "komfortowo" przetrwać najtrudniejsze chwile oczekiwania na spóźniającego się lekarza mającego przeprowadzić zabieg. To prawdziwy "anioł stróż" który nie tylko podczas, ale również przed zabiegiem dodał mi otuchy, okazał empatię i zrozumienie. Jeszcze raz dziękuję Doktorze.

lekarz Tomasz Kraczkowski

Przychodnia stomatologiczna
Aleje Jana Pawła II 19
22-400 Zamość

Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem

lekarz Mariola Zielińska

Anestezjolog, Neurolog dziecięcy

ul. Morawska 15 A

Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
Opinia dodana przez: Marcela

lekarz Daniel Popiel

Łączna 5
38-500 Sanok

Świetny lekarz, profesjonalnie podchodzi do pacjentów, tłumaczy choroby i leczenie, chce pomóc wszystkim co przyjdą i proszą o pomoc
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Agnieszka Wróbel

Szpital,oddział laryngologiczny
Ul.Witosa
Opole

Kobieta anioł! Przejmuje się pacjentem, pocieszy, wytłumaczy, pomoże! Polecam Panią Doktor z czystym sumieniem! Dawno nie spotkałam tak ciepłej i życzliwej osoby.

dr Barbara Dudziak

Anestezjolog, Rehabilitant

Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
26-600 Radom

Ja i mój mąż jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo zadowoleni z podejścia Pani doktor do naszych schorzeń i do nas oczywiście.Dziękujemy bardzo.Jest Pani lekarzem godnym polecenia dla innych pacjentów.

lekarz Krzysztof Brzeziński

Esculap
Partyzantów 43
24-100 Puławy

Wspaniały lekarz,wspaniały człowiek.Bardzo empatyczny i sympatyczny. Dokładnie słucha,rozmawia z pacjentem.Nie zbywa,zawsze ma czas dla pacjentów. Przyjmie nawet jesli nie jest się zarejestrowanym. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Gdyby wszyscy lekarze tacy byli-świat służby zdrowia byłby piękniejszy,a ludzie by tak nie cierpieli. GORĄCO I SERDECZNIE POLECAM.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Mirosław Wojtowicz

Specjalistyczny Gaginet Ginekologiczny
Żeromskiego 13 lok. 4
58-100 Świdnica

Wielki pozytyw dla Pana Doktora ! Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu , miły, kulturalny , bardzo dociekliwy , zainteresowany przypadkiem. Wzbudza zaufanie , przy takim anestezjologu można spokojnie dać się pokroić Polecam

lekarz Wojciech Wernecki

Anestezjolog, Neurolog

ul. Armii Krajowej 37
76-200 Słupsk

Bardzo dobry lekarz, uprzejmy, sympatyczny, kompetentny polecam serdecznie naprawdę godny polecenia

lekarz Agata Bigewska

Anestezjolog

Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18

Najlepsza Pani doktor! Pełen profesjonalizm, świetne podejście do pacjenta, miła przyjazna atmosfera. Pani doktor uśmiechnięta szczegółowo wyjaśniła jak będzie przebiegało znieczulenie oraz zebrała wywiad medyczny. W trakcie operacji tłumaczyła co robi. Dzięki Pani Doktor stres przedoperacyjny i trakcie operacji był minimalny. Dziękuję i bardzo polecam ❤️
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Paweł Ścieżka

Szpital
ks. Stanisława Konarskiego 13
05-400 Otwock

Pan Doktor jest lekarzem - człowiekiem. (Jako osoba z bogatą teczką chorób i częstymi wizytami lekarskimi mogę powiedzieć że to nie jest wcale takie częste) Traktuje pacjenta przyjaźnie, bez pośpiechu. Wsłuchuje się w to co mówi pacjent. "W mig chwyta" i ogarnia dolegliwość. Przy tym czuje się, że lubi swój zawód. Pan Doktor od razu udzielił mi pomocy. Już poczułam poprawę, czego nie uzyskałam od innych lekarzy. Dziękuję Panie Doktorze!
Opinia dodana przez: Leokadia Leska-Kwiecień
Pan Doktor jest bardzo dobrym lekarze i specjalistą, uratował mi życie. Jestem mu za to bardzo wdzięczny.
Opinia dodana przez: Zygmunt

lekarz Petro Kava

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Polecam, z całego serca, wspaniały człowiek, oby więcej takich Lekarzy. Przesympatyczny, kompetentny, na każde pytanie odpowiada spokojnie, i rzeczowo. Bardzo duża wiedza medyczna.

lekarz Bogusław Godek

85-010 Bydgoszcz

BARDZO dobry lekarz merytorycznie a do tego empatyczny I komunikatywny.Jestem bardzo zadowolony I wdzięczny że poprawił mój stan zdrowia.DZIĘKUJĘ Witold Machalewski

lekarz Wojciech Praefort

MARBIK
Kraszewskiego 118 (parter, pok.8)
33-380 Krynica-Zdrój

Kompetentny lekarz,przyjazny empatyczny człowiek ,polecam każdemu choremu takich lekarzy.Pan doktor spokojnie tłumaczy zakres schorzenia,działanie leków, sposób postępowania na dalszym etapie leczenia.Polecam Pana doktora
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jacek Kawecki

Szpitalna 1
Tuchów

Bardzo zyczliwy, usmiechniety, wszystko dokladnie wytlumaczy, ma swietne podejscie do czlowieka. Przed zabiegiem staral sie mnie uspokoic, poniewaz bardzo sie denerwowalam. Dziekuje lek. Kaweckiemu i calemu zespolowi za swietna atmosfere oraz profesjonalizm podczas zabiegu. Pozdrawiam i zycze samych sukcesow w pracy i w zyciu prywatnym. :)
{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Anestezjolog
                                       dr Radosław Marciniak

dr Radosław Marciniak

Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
41-902 Zabrze

Kompetentny i troskliwy lekarz, czułam się przed i po zabiegu zaopiekowana, godny polecenia anestezjolog
Opinia dodana przez: Bogumiła

dr Tomasz Wołyniak

Anestezjolog, Ginekolog położnik

Milicz

Wspaniały lekarz!! Bardzo kulturalny, uważnie słucha z czym przychodzimy, podchodzi do pacjentki z pełnym szacunkiem, wszystko bardzo dokładnie i przejrzyście tłumaczy. Miałam 3 cięcia cesarskie , z czego 2 w szpitalu w Miliczu, ostatniemu dziecku pan doktor pomógł osobiście przyjść na świat, mimo, że były komplikacje dzięki niemu jest wszystko dobrze. Po porodzie pan doktor interesował się naszym stanem , często zaglądał do sali (dodam, że nie chodziłam do Pana …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Aneta Mianowana

Anestezjolog, Internista

28 Stycznia 2
89-410 Więcbork

Jestem bardzo zadowolona z podejścia i poświęconego mi czasu podczas wizyt u p. doktor. Oznacza się wyjątkową empatią. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i bardzo angażuje się by mu pomóc. Więcej takich lekarzy!

dr Mirosława Mandat

Anestezjolog, Ginekolog położnik

42-580 Wojkowice

Wizyta lekarska jest przyjemna. Pacjent dobrze poinformowany.Lekarz zawsze uśmiechnięty.