ulica Mińska 38
Super Lekarz zawsze pomocny Opiekuńczy i Odpowiedzialny .Bardziej kompetentny niż zawód lekarza wymaga. POLECAM TYM którzy naprawdę potrzebują POMOCY. znam od wielu lat i zawsze mnie Zadziwiał
Centrum Leczenia Bólu
Trafiłam do dr. Marka z kilkuletnim bólem biodra, które pojawiło się pewnego dnia nagle, bez wyraźnej przyczyny, byłam u wielu specjalistów włącznie z ortopedami i nikt nie był mi w stanie mi pomóc. Biodro bolało, raz mniej, raz bardziej ale stale. Do doktora Mularczyka poszłam z "otwartą głową", bez oczekiwań "mentalnych" i bez żadnych uprzedzeń, po prostu po pomoc i ewentualne wskazówki. Wizyta przebiegła konkretnie, rzeczowo ale też w miłej, …
ulica Mińska 38
Beznadziejny poziom kultury. Nieprzyjemne uwagi nie mające z badaniem nic wspólnego. Aluzje co do wykonywanego zawodu przez pacjenta. Opowieści podczas zabiegu o swoich prywatnych sprawach - odchudzaniu. Bardzo nieprzyjemna osoba. Nie polecam. Zgadzam się w pełni z oceną mojej poprzedniczki/poprzednika. Jedna gwiazdka to zbyt dużo.
Dolnośląskie Centrum Chorób Serca "MEDINET" - Szpital Wrocław
Kamieńskiego 73a
Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2
Pogotowie Ratunkowe we Wrocławiu
Ziębicka 34/38
Przychodnia przy ul. Łowieckiej
ulica Łowiecka 24
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CREATOR"
ulica Lotnicza 37
Oddział Fundacji "Promyk Słońca" Centrum Diagnostyczno - Rehabilitacyjne
ulica Swobodna 8a
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 WE WROCŁAWIU AKADEMICKIE CENTRUM OPIEKI STACJONARNEJ
ulica Marii Skłodowskiej - Curie 58
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Chirurgii Małoinwazyjnej i Endoskopowej s.c. - Szpital
ulica Rajska 73
Centrum Medyczne Zdrowa Kobieta