Rzadko kiedy wystawiam opinie na temat lekarzy. Jestem jednak tak pozytywnie zaskoczona wizytą u Pani doktor, że postanowiłam polecić ją każdemu. Miałem bardzo duże problemy i odwiedziłem wielu stomatologów. Każdy z nich mówił mi co innego, przez co straciłem mnóstwo cennego czasu i oczywiście pieniędzy. Kiedy trafiłem do Pani Agnieszki od razu zdiagnozowała problem oraz rozpoczęła leczenie. Jestem po zabiegu i jestem w pełni zadowolona. Nie ucierpiałem ani ja, ani mój uśmiech, ani mój portfel. Do każdego przypadku podchodzi indywidualnie i poświęca tyle czasu ile dany pacjent potrzebuje. Jeżeli ktoś boi się dentysty, chce szybkiej i dobrej diagnozy oraz lekarza, który przy swoich kompetencjach jest prze-uprzejmy - bardzo mocno polecam Panią Anetę!!! Nie wyobrażam sobie, żeby odwiedzać teraz jakiegoś innego stomatologa.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA! Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia ! Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Anety! wielka strata! Powodzenia w pracy zawodowej. Dziękuję za super porady
Pani doktor chamska byłam z córką miała ubytek w zębie mlecznym jak to dziecko bało się znieczulenia. powiedziała że albo otwiera buzi ę albo do domu .Nie dojrzę że przyszłam do niej prywatnie to zachowanie jej daje dużo do myślenia założyła trutkę a po dniu wyleciała
Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości świadczonych usług, jak również z niezwykle trafnych diagnoz. Nie wyobrażam sobie lepszego lekarza stomatologa, ciężko nie zachwalić świadczeń wykonywanych przez Panią Anetę Adamczyk Eibach
REWELACJA! Po wizycie u Pani Ilony nie boję się już dentysty! Miła, sympatyczna. Pyta czy nie boli. Wrażliwa na pacjenta. Polecam serdecznie wszystkim którzy boją się dentysty a chcą przestać się bać:) no i oczywiście chcą mieć zdrowe zęby, bo Pani doktor robi to lepiej niż zawodowo!
Bardzo miła i kompetentna Pani! Leczę u niej próchnicę u syna. Wszystko przebiega bez zastrzeżeń. Pani Aneta ma bardzo dobry kontakt z dziećmi. Polecam!!!!!
Nie polecam, czyszczenie zębów i leczenie ubytku zrobione na szybko i jak bądź, przy tym za dość duże pieniądze, porównywalne do cen usług w dużych miastach.
Strasznie bałam się usuwania zębów po przykrej przygodzie ze stomatologiem.Dzięki pani doktor mogę usuwać zęby bez strachu.Bardzo miła,dokładnie tłumaczy kolejność wykonywanych czynności.Dziękuję bardzo i polecam.
Polecam szczególnie osobom, które boją się leczenia dentystycznego. Doktor bardzo dobrze znieczula i tylko dzięki jej pracy i zaangażowaniu moje zęby nie tylko są zdrowe, ale przede wszystkim ładne.Naprawdę polecam!
Niezwykle życzliwa i ciepła osoba. Profesjonalna, miła i rzeczowa. Bardzo sympatyczna i delikatna. Z cierpliwością tłumaczy wszystkie wykonywane czynności. W końcu ktoś zainteresował się moją pogłębiającą się paradontozą i podjął odpowiednie leczenie. Bardzo dziękuję i każdemu polecam!