technik Anita Jurkowskatechnik Anita Jurkowska - zdjęcie profilowe

technik Anita Jurkowska

Masażysta

4,8

O mnie

Jestem certyfikowaną masażystką z wieloletnim doświadczeniem w branży. Moja oferta to szeroki wachlarz technik masażu, w tym masaż sportowy, masaż tkanek głębokich oraz manualny drenaż limfatyczny.

Dla mnie każdy pacjent jest wyjątkowy. Zawsze dostosowuję technikę masażu do indywidualnych potrzeb osoby, z którą pracuję. Moim głównym celem jest złagodzenie bólu, napięcia oraz zapewnienie głębokiego relaksu i odprężenia po każdym zabiegu.

Chociaż pracuję z różnymi klientami, specjalizuję si…

Nie jestem zwolennikiem owijania w bawełnę, więc powiem krótko, Pani Anita robi robotę! Jeśli masz problem z bólami, napięciami czy stresem - idź do niej.

Już po pierwszym spotkaniu poczułam się o wiele lepiej. A po tygodniu chodzenia jakby mnie odmłodziło o 10 lat! Rano już nie czułam tej sztywności w plecach i nic mnie nie bolało. Pani Anita ma ręce jakieś magiczne, naprawdę. Każda kobieta w moim wieku powinna jej odwiedzić. Ja na pewno wrócę nie raz!

Jako osoba pracująca przy biurku, mój kręgosłup doświadczał stałego przeciążania. Pani Anita z niezwykłą precyzją i troską zajęła się moimi problemami. Już po jednym zabiegu poczułam znaczną ulgę i zdecydowanie większą swobodę ruchów. Jej profesjonalizm oraz indywidualne podejście sprawiły, że czuję się jak nowo narodzona. Z pewnością wrócę na kolejne sesje, polecam!