P. dr Anny Bednarczyk zdecydowanie nie polecam. Przyjmuje raz w tygodniu więc w razie jakichkolwiek komplikacji trzeba się umawiać do innego lekarza - nie utworzył mi się skrzep po usunięciu zęba i wdało się zakażenie. Ból jest tak okrutny że nie ma możliwości czekać tydzień na wizytę. Mimo wielu lat doświadczenia nie potrafi przewidzieć że po usunięciu zęba konieczne będzie dostosowanie protezy; w poniedziałek powiedziała że we wtorek już na spokojnie będzie się dało ja założyć i będę mogła iść do pracy. Niestety - nie dało się 🤷♀️ więc tydzień …
Mimo wielu lat doświadczenia nie potrafi przewidzieć że po usunięciu zęba konieczne będzie dostosowanie protezy; w poniedziałek powiedziała że we wtorek już na spokojnie będzie się dało ja założyć i będę mogła iść do pracy. Niestety - nie dało się 🤷♀️ więc tydzień kombinowania i szukania sposobu na zdobycie L4. A tydzień później Pani oświadcza żebym poszła sobie do protetyka to mi dopasuje protezę. A jak opuchlizna zejdzie to pójdę drugi raz żeby znowu ją dopasował 🤦🏼♀️ nie wiem czy w poniedziałkowy wieczór na każdym rogu są protetycy chętni do szlifowania protezy i dopasowania na wtorek rano?
Różne zawody ludzie wykonują ale mi osobiście ciężko prowadzić zajęcia w placówce terapeutycznej dla dzieci i młodzieży bez dwóch zębów na przodzie 😳
Dodatkowo nie polecam osobom wysoko wrażliwym, z niskim progiem bólu, atypowym czy z np zaburzeniami lękowymi. Pani dr wie najlepiej że "nie boli bo przecież też miała nie raz usuwanego zęba i nie bolało".
Pani doktor to najwyższa klasa , 3 aparat pełen profesjonalizm ,wiedza po kilku wizytach juz było widać efekty pracy .Serdecznie polecam
Do kompetencji nie mam zastrzeżeń. Usunięcie zęba przebiegło bezproblemowo. Jednak konieczność bycia świadkiem długich ploteczek pani doktor i asystentki o wszystkim, od kuchni, przez wakacje, po dzieci była bardzo nieprzyjemna i świadczyła o braku szacunku dla pacjenta.
Do kompetencji nie mam zastrzeżeń. Usunięcie zęba przebiegło bezproblemowo.
Bardzo żałuję, że rozpoczęłam leczenie ortodontyczne u lek. dent. Anny Bednarczyk. Po ponad 2 latach noszenia aparatu nie jestem zadowolona z efektów, które są dalekie od ideału. Nie miałam dużej wady i moje zęby ułożyły się w łuku już po 2, 3 miesiącach. Przez kolejne 2 lata noszenia aparatu odnosiłam wrażenie, że p. Anna jakby nie do końca zna się na tym co robi, że przeprowadza doświadczenia na moich zębach, które przesuwały się raz w lewą, a raz w prawą stronę, czasem do przodu, a później znów do tyłu itd. Ponadto p.Anna miała swoją wizję, co do wyglądu estetycznego moich zębów i zmieniała ich kształt (znacząco) bez mojej wiedzy, za co dodatkowo żądała (sporej) zapłaty!
W rezultacie na niektóre zęby muszę założyć licówki (koszt ok 5 tys.) Nie polecam wizyt u p. Anny Bednarczyk! Brak mi słów, aby opisać jej niekompetencje i kilka innych zdarzeń, które miały miejsce podczas mojego leczenia...
Czy ktoś z Państwa spotkał się z nieudanym leczeniem ortodontycznym?Z góry dzięki za odpowiedz i odwagę
Pani Doktor bardzo profesjonalna. Przy leczeniu bierze pod uwage indywidualne zobowiązania. POLECAM!
wypełnianie z zupełnie bezbolesnym i mega komfotowym znieczuleniem (wreszcie się nie śliniłem przez pół dnia po nim ;)), gorąco polecam! :)
Świetny gabinet, świetny lekarz, polecam wszystkim bojacym sie wizyt stomatologicznych i borowania, mój mąz prawie zasnął na fotelu a 6-letni synek wychodzi z gabinetu z uśmiechem
Bardzo miła i uprzejma Pani doktor widać, że zna się na rzeczy.
Bardzo miła i uprzejma Pani doktor widać, że zna się na rzeczy.
Zdecydowanie polecam - szybko, miło BEZBOLEŚNIE!!!!!!.
Zdecydowanie polecam - szybko, miło BEZBOLEŚNIE!!!!!!.