lekarz Anna Bilska

Pulmonolog

Kompetencja połączona z empatia ,wspaniałe podejście do pacjenta .Ciesze się że na swojej drodze osoby z astmą trafiłam na Panią Doktor .Zyczylabym sobie i wszystkim chorym takich lekarzy na swojej drodze . Serdecznie dziękuję za wyciągnięcie mnie z tych duszności świat od razu piękniejszy Polecam z całego serca .❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍

Pani Doktor to specjalista: rzeczowo i profesjonalnie podchodzi do każdego problemu, szuka rozwiązań. Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni i bardzo dziękujemy!

Najlepszy pulmonolog z jakim mialam do czynienia,polecam wszystkim!!!do dzisiaj korzystam prywatnie ,gdyz na nfz w Opolu juz nie podpisano z p.doktor umowy,chodzilam na wizyty z luxmedu.

Pani doktor przemiła. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Wysoki poziom obsługi. Leczę się od 10 lat.. I złego słowa nie powiem. Polecam!!

Bardzo polecam_pełen profesjonalizm! Pani doktor przede wszystkim wysłucha i trafnie postawi diagnozę.Ujmujący jest Jej spokój. Jeszcze raz polecam.Leczyła moich rodziców a także i dziecko.Takiego lekarza możnaby sobie życzyć jako lekarza rodzinnego.

Za takim lekarzem warto pójść na wizyty prywatne, ponieważ ostatnio NFZ zerwał kontrakt z poradnią publiczną w Szpitalu MSWiA. Jest to lekarz dla którego przede wszystkim liczy się zdrowie pacjenta i chce temu pacjentowi naprawdę pomóc. Pani doktor jest miła i życzliwa. Przy diagnostyce zleca odpowiednie badania, a nie stara się oceniać pacjenta i jego dolegliwości "na oko". Jest bardzo dobrym profesjonalistą - zdecydowanie polecam tego lekarza.

Polecam!!! Jedyny lekarz w Opolu.. który wykrył u mnie chorobe... bywałem mnustwo w szpitalu... Jedynie doktor Bilska postawiła diagnoze... i zrobiła badania... które trwały zaledwie 5 dni... naparwde polecam!

Polecam!!!

To osoba niezwykle kompetentna. Wysłucha i niesamowicie trafnie postawi diagnozę. A przede wszystkim zawsze myśli najpierw o pacjencie i o tym co dla niego najlepsze. W całej beznadziejności mojego stanu zdrowia, przywróciła mnie do życia już dwa razy.

Uprzejma, ciepła,życzliwa, budząca zaufanie, słuchająca pacjenta, gotowa do pomocy, a przy tym pełen profesjonalizm i kompetencja. Bardzo polecam wszystkim potrzebującym pomocy.