Zdecydowanie odradzam. Nie będę oceniać kompetencji, bo się nie znam i nie poznam, bo to moja pierwsza i ostatnia wizyta. Za to podejście do pacjenta tragiczne. Pani powinna wrócić za ladę PRL. Tam by się odnalazła
Kobieta bardzo wredna , przy konsultacji krzyczy , nie ma w ogóle podejścia do pacjenta , zmieniam placówkę TRAGEDIA NIE POLECAM popsuła tylko nerwy .
Lekarz odnosi się z pogardą do pacjenta, ocienia jego wygląd w bardzo nieuprzejmy sposób. Wizyta przebiega w niemiłej atmosferze. Pani Doktor sprawia wrażenie nic nie wiedzącej o swoim zawodzie i pracy z ludźmi.
Bardzo nieuprzejma, nie odpowiada na pytania, siedząc w gabinecie pacjent czuje się jakby siedział na przesłuchaniu, za karę. Przychodząc z danym problemem pani doktor leczy na coś innego. Nie polecam.
Nie polecam. Bardzo nieuprzejma pani, ledwie raczy odpowiedzieć na pytania. Bardzo słaby kontakt z dzieckiem. Byłem raz i to była pierwsza i zarazem ostatnia wizyta. Wolę iść prywatnie i zapłacić niż wrócić do tego lekarza.
Z takim podejściem powinna zostać weterynarzem a nie leczyć ludzi. Bardzo nieuprzejma, pacjentów traktuje jak półgłówków, w gabinecie siedzi chyba za karę. Nie polecam.