Bardzo dobra lekarka. Cudowny człowiek .Polecam ; )
Bardzo dobra lekarka. Cudowny człowiek .Polecam ; )
bez komentarza , mam opisać coś z czego jestem niezadowolony, potwierdzam tylko złe opinie, które krążą o tej osobie,
dr Ania to lekarz z powołania, . po pierwszej wizycie wiedzieliśmy że możemy jej powierzyć nasze dziecko. jasno i wyraźnie wytłumaczyła jaki jest stan i co ona może zrobić i wywiązała się z tego. To co dr Ania zrobiła z blizną mojego dziecka to majstersztyk. Adam bardzo miło wspomina pobyt w Krakowie i zabieg. Jedyną jej "wadą" jest to że jest daleko dla nas (ale od czego są auta), no i ma taki autorytet u mojego dziecka, że tylko ona może bez problemów zmieniać mu opatrunki i jak ona mu coś powie to święte ;))
POLECAM!!!! POLECAM!!! POLECAM!!!
Pani Doktor operowała mnie po wypadku samochodowym, kiedy przednia szyba auta rozprysnęła się w kawałki i powbijała w moją twarz. Było ze mną bardzo, bardzo źle. Pani Chrapusta doprowadziła mnie do normalności. Dziś mogę znów z uśmiechem spojrzeć w lustro. Dziękuję jej za wszystko co dla mnie zrobiła.
Pani doktor operowała mi uszka. Wyszło pięknie. Gorąco polecam. Świetny specjalista.
JEST LEKARZEM, KTÓRY JUŻ W CZASIE PIERWSZEJ ROZMOWY WYKAZUJE BARDZO DUŻE ZAINTERESOWANIE DOLEGLIWOŚCIAMI PACJENTA,KTÓRY PRZYCHODZI DO NIEJ,JAKO DO FACHOWCA.PANI DOKTOR SZCZEGÓŁOWO OMAWIA KOLEJNOŚĆ ZABIEGÓW I POZYTYWNE SKUTKI JAKICH PACJENT MA PRAWO OCZEKIWAĆ PO ZABIEGU.BEZPOŚREDNI KONTAKT Z NIĄ,SZCZERA WYMIANA OPINII POMIĘDZY PACJENTEM A LEKARZEM BUDZI U PACJENTA PEŁNE ZAUFANIE.BARDZO A BARDZO MAŁO JEST W OBECNEJ DOBIE W POLSCE TAKICH SPECJALISTÓW JAK PANI DOKTOR.ROZMAWIALIŚMY Z RÓZNYMI LEKARZAMI W POLSCE W CIĄGU OSTATNICH KILKU MIESIĘCY I ODNIEŚLIŚMY WRAŻENIE,ŻE ONI NIE SĄ DLA NAS.JEDYNĄ METODĄ USPRAWNIENIA DŁONI PO OPARZENIACH II I III STOPNIA PANI DOKTOR Z INNEGO SZPITALA W POLSCE ZAPROPONOWAŁA PACJENTOWI O ZAWODZIE INFORMATYKA PRZEKWALIFIKOWANIE ZAWODOWE.TO MIAŁA BYĆ METODA LECZENIA DLA MŁODEGO CZŁOWIEKA,PRZED KTÓRYM ŻYCIE ZAWODOWE.
najwybitniejszy lekarz jakie znam .to wszystko co o niej mówia to dlatego ze zazdroszcza jej takiego talentu jakiego posiada.
ŚWIETNY SPECJALITA I WSPANIAŁY CZŁOWIEK,PEŁNA POŚWIĘCENIA I BEZINTERESOWNA. GOTOWA POŚWIĘĆIĆ SWÓJ PRYWATNY CZAS GDY BYŁA TAKA POTRZEBA.