Pani Doktor bardzo rzetelnie i skrupulatnie wykonała opis badania MR kolana, fachowe i zrozumiałe dla pacjenta przedstawienie opisu badania, pokierowała dalej co robić ze schorzeniem, bardzo miła atmosfera, gorąco polecam
Pani Doktor to wspaniały fachowiec i człowiek! Bada dokładnie , wywiad przeprowadza dociekliwie i bardzo dokładnie opisuje wynik badania . Mało tego ,pomaga w podjęciu kolejnych kroków ,przez wskazanie do jakiego specjalisty warto udać się z wynikiem ,czego większość pacjentów nie wie lub czuja się zagubieni . Polecam serdecznie !
Polecam serdecznie !
Pani Doktor bardzo empatyczna , dociekliwa ,dokładnie opisuje wynik badania . Dodatkowo informuje szczegółowo o konieczności leczenia oraz podpowiada ,gdzie dalej iść z problemem .Lekarz specjalista dzięki szczegółowemu opisowi badania , co wielokrotnie podkreślił , szybko ,z sukcesem wdrożył stosowne leczenie . Wszystkim polecam Panią dr Annę Gaweł !
Wszystkim polecam Panią dr Annę Gaweł !
Pieczołowicie przeprowadzone badanie. Otrzymałem dokładne informacje i poradę co powinienem zrobić dalej polecam
Opinie Pani Doktor są bardzo dokładne i miarodajne, fachowe podejście do pacjenta, duża empatia, polecam