Radiolog Warszawa

U Lekarzy - Centrum Medyczne
Bolkowska 2c/H1

wizyta już od 140
Średnia ocen: 4,7/5
Jestem badzo i niestety"doświadczonym" pacjentem i znam paru lekarzy-fachowców w tej dziedzinie. Pan Doktor Bakalarski w mojej opinii zasługuje na najlepszą opinię pod każdym względem. Szukamy przede wszystkim kompetencji, rzetelności i sumienności jeśli chcemy mieć wiarygodny wynik badania. Tutaj mamy nie tylko pewnoość w tym względzie. Mamy też odpowiedni czas poświęcony badaniu i pacjentowi. Łączy się z tym kompleksowość podejścia do pacjenta i jego hiistorii oraz uprzejmośc i cierpliwość.
Mogę ...
Opinia dodana przez: Joanna Markiewicz
Warszawa Radiolog dr n. med. Maciej Jakuciński

dr n. med. Maciej Jakuciński

Internista, Radiolog

Gabinet Lekarski

Średnia ocen: 5,0/5
Pierwszy raz, po wielu latach, spotkałam Doktora Specjalistę, który skrupulatnie i bardzo szczegółowo dokonał opisu wyników MRI i angio mózgu.
Dzięki Jego analizie, mogę powiedzieć jedynie - Jedyny i Niepowtarzalny Doktor - oddany pacjentowi💖
Wdzięczna Teresa
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Janusz Gołębiewski

Radiolog, RTG

Narbutta 41/43 (Diagmed) lok. 2

Średnia ocen: 5,0/5
Wspaniały lekarz, chodzę regularnie od lat. Usg trwa okoły godziny, żaden inny lekarz nie robi tak dokładnego badania. Z całego serca polecam.

lek. med. Wojciech Kunisz

Radiolog, USG

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Średnia ocen: 2,4/5
Bardzo nie polecam tego lekarza, najgorszy na jakiego trafiłam. Na wizycie miałam wrażenie ze Pan siedzi za karę w pracy. Zero jakichkolwiek informacji w trakcie usg. Mam wątpliwości czy w ogóle opis jest zgodny bo nawet nie słyszałam aby Pan cokolwiek pisał tylko chyba kopiuj wklej. Po badaniu sporo podrażnień na skórze. Nie polecam!!!!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Tomasz Chojna

Radiolog

Konopacka 3/5 (Allmedica Polska)

Średnia ocen: 3,9/5
Lekarz z powołania. Wiele badań USG miałam u różnych lekarzy, ale tym razem jestem bardzo miło zaskoczona. Pełen profesjonalizm. Lekarz tłumaczy pacjentowi w trakcie badania wyniki USG. Nie spieszy się mimo długiej kolejki za drzwiami. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Michał Zawadzki

Zakład Diagnostyki Radiologicznej

Średnia ocen: 5,0/5
Pan Doktor, posiada oprócz wielkiej wiedzy, doswiadczenia dodatkową cechę, wręcz talent, potarfi z pancjentami rozmawiać tak po prostu ludzkim językiem.
Ja jako pacjent po pierwszej wizycie gdzie odbyła się konsulatacja już nabyłem przeswiadczenie, że nie jest taki diabeł straszny w moim przypadku czyli tetniak w okolicy poprzednio zaklipsowanego tętnika aorty mózgu z przed lat i poczułem się konfortowo. Kolejna wizytyta już na oddziale, tętniak "zabetonowany" :):):) i praktycznie zaraz do ...
Opinia dodana przez: Janusz

dr n. med. Radosław Kuszyk

Radiolog, USG

MD Clinic
Sienna 83/ róg ul. Żelaznej

Średnia ocen: 4,9/5
Skromność, wielka wiedza i niesamowite umiejętności, a przede wszystkim uprzejmość i niezwykłe podejście do małego pacjenta-wspaniały lekarz. Bardzo uważny, poświęca dużo czasu na dokładne badanie. Jestem pełna podziwu i uznania dla Pana Doktora.. Najlepszy specjalista w swojej dziedzinie. Dziękuję serdecznie w imieniu swoim i córeczki.
Opinia dodana przez: Agata
Warszawa Radiolog dr Michał Ciebiera

dr Michał Ciebiera

Radiolog, Ginekolog

Centrum Medyczne Unicare
PRYMASA AUGUSTA HLONDA 2/U8

wizyta już od 150
Średnia ocen: 3,8/5
Wspaniały lekarz. Wykonuje wszystkie ważne badania. Świetnie prowadzi ciążę. Naprawdę polecam. Dobrze wszystko objaśnia na usg i odpowiada na pytania. Sam z siebie udziela informacji. Jako jego pacjentka czuje się zaopiekowana i naprawde spokojna. Wizyty sympatyczne. Nigdy nie czuć jakiegoś złego podejścia zmęczenia czy pośpiechu. Można mu zaufać. Niedługo poród :)
Opinia dodana przez: Karina

prof. dr hab. n. med. Iwona Sudoł-Szopińska

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

Średnia ocen: 3,0/5
Pani Profesor, wspaniały, cudowny, bardzo pomocny człowiek. Posiada wiele empatii. Pani Profesor to również konkretny lekarz, szybko załatwia sprawę jednocześnie dokładnie i wnikliwie. Prowadzi rozmowę i skupia się na badaniu. Same superlatywy.
Z wszystko dziękuję Pani Profesor i życzę wszystkiego najlepszego.
Opinia dodana przez: Renata

Radiolodzy w Warszawie