Odradzam każdemu panią dr. Annę Gomulak. Jest to osoba bardzo nieempatyczna próbująca tylko pacjentowi narobić więcej problemów. Pani Anna gdy dowiedziała się, że jestem pacjentem medycznej marihuany od razu zaczęła rzucać we mnie obelgami takimi jak to że jestem ćpunem, stanowię zagrożenie w życiu codziennym dla innych ludzi i że moja rodzina powinna sie ze mnie wstydzić. Twierdziła też że medyczną marihuanę wypisuje się tylko w przypadku bardzo ciężkich nowotworów czym też pokazała że jako lekarz nie dokształca się w swoim zawodzie, ponieważ medyczną marihuanę przepisuje się na setki jak nie tysiące problemów nie tylko nowotworowych. Podsumował bym panią doktor w ten sposób : złe podejście do ludzi, brak wiedzy w zakresie leczenia. Życzę szybkiego odejścia na emeryturę.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Niestety miałam " przyjemność " kontaktu z Panią "doktor". W zupełności nie polecam. Brak podejścia do pacjenta. Brak empatii, nie mówiąc o pomocy. Brak uprzejmości, która powinna być cechą lekarza z prawdziwego zdarzenia.
Pani Gomulak (lekarka z powolania) powinna byc zawsze i wszedzie tak samo traktowana jak ONA traktuje ludzi ktorzy przychodza do NIEJ po pomoc .Niech ONA pamieta ze dobro wraca stokrotnie a zlo man niadzieje tysiackrotnie
Dzisiaj przez przypadek byłam świadkiem wręcz chamskiego potraktowania pacjentki przez Pania Gomulak przy ludziach na korytarzu przychodni...Chyba zapomniała : Art. 12. 1. Lekarz powinien życzliwie i kulturalnie traktować pacjentów, szanując ich godność osobistą, prawo do intymności i prywatności. 2. Relacje między pacjentem, a lekarzem powinny opierać się na ich wzajemnym zaufaniu... tragedia nie wiem czy to się gdzieś zgłasza ale to jest karygodne i nienormalne.
Nie polecam masz wybór lekarza idź do innego .Arogancka,hamska podwazajaca opinie specjalistow ten lekarz dawno powinien byc pozbawiony pracy z ludzmi
Kobieta traktująca potrzebujących w sposób uwłaczający i wyjątkowo chamski (,,nie rozmawiasz z jakąś byle sprzątaczką, tylko lekarką z powołania" - to nie jest żart, to dosłowny cytat). Jej nazwisko jest hańbą dla zawodu lekarza, a ona sama powinna przeczytać Przysięgę Hipokratesa za każdym razem, kiedy zelżyła i upokorzyła pacjenta. Czyli zapewne tysiąc razy. Unikać jak ognia takich ,,specjalistów".
18 marca 2015 r. przyjmowała Pani dr. Anna Gomulak w ZOZ Borne Sulinowo. Rejestracja zarejestrowała mnie na godz. 16.40 do Pani dr. Anny Gomulak która przyjmowała zastępczo w tym dniu za dr. Rasińską która jest moim lekarzem rodzinnym. Otrzymałem ze szpitala w Szczecinie zawiadomienie o przyjęciu w dniu 23.04.2015 na oddział reumatologii w celu hospitalizacji. W zawiadomieniu podane jest że mam dostarczyć m.in. wyniki badań /OB, morfologia, kreatynina, badanie ogólne moczu, rtg płuc z ostatnich 12 m-cy, zawiadomienie podpisane przez panią Ordynator oddziału które przedstawiłem pani doktor z prośbą o …
Otrzymałem ze szpitala w Szczecinie zawiadomienie o przyjęciu w dniu 23.04.2015 na oddział reumatologii w celu hospitalizacji. W zawiadomieniu podane jest że mam dostarczyć m.in. wyniki badań /OB, morfologia, kreatynina, badanie ogólne moczu, rtg płuc z ostatnich 12 m-cy, zawiadomienie podpisane przez panią Ordynator oddziału które przedstawiłem pani doktor z prośbą o wystawienie skierowania do miejscowego laboratorium celem wykonania tych badań.
Pani dr. Anna Gomulak w sposób opryskliwy odmówiła wystawienia skierowania.
Pytając dlaczego? powiedziała że nie wystawi i koniec. W związku z tym opuściłem gabinet i mam zamiar złożyć skargę u Dyrektora ZOZ-u.
Piszę tu opinię chcę przekazać innym że lekarz który złożył przysięgę nie powinien tak traktować pacjentów!