Chodziłam do Pani Doktor co roku od 2021. W 2022 wyjątkowo poszłam do innego ginekologa i on powiedział mi, że mam nadżerkę na szyjce macicy. Kilka tygodni później udałam się na wizytę do Pani Doktor, jednak ona twierdziła, że nadżerki nie ma, tamten lekarz się mylił i tak po prostu wygląda ciało młodej kobiety. Na szczęście w 2025 znów udałam się do kogoś innego i cóż... Okazało się, że nadżerkę mam i to bardzo obszerną. Wczoraj była usuwana laserem:). Dobrze, że to się tak skończyło. Serdecznie nie polecam
Pierwszy raz piszę opinie o lekarzu ale zachowanie tej Pani podczas badania na oddziale było oburzające. Zero empatii, obcesowość , ton głosu wszystko to sprawiło, że wyszłam po badaniu ze łzami w oczach. Ktoś taki nie powinien pracować jako lekarz a na pewno nie na oddziale ginekologii.
Nie polecam! Trafiłam na panią doktor przy przyjęciu na oddział w szpitalu przy rozpoczynającym się porodzie. Dawno nie potraktował mnie tak nieuprzejmie i obcesowo. Na moje wątpliwości zaczęła opowiadać jak to wygląda w Wielkiej Brytanii i podważyła decyzję lekarza o cesarskim cięciu, nie wysłuchawszy mnie do końca. Pani doktor przydałoby się chyba więcej empatii a mniej buty.
Nie polecam. Pierwszy raz spotykam się z tak nieuprzejmym podejściem do pacjenta. Przyszłam że swoimi wynikami badań na konsultacje. Dostałam wykład że bez kodów z Pakietu medycznego nie będzie dalej wizyty i że jestem nierozumna bo nie umiem załatwic tych kodów nie umiem słuchać bo podobno przerywam jak Pani doktor mówi i podobno nie chce się poddać badaniu. Nie zostałam praktycznie dopuszczona do głosu tylko oceniona bezpodstawnie i usłyszałam że nie nadaje na tych samych falach co doktor i mam wrócić sobie do dotychczasowego ginekologa! W efekcie wyszłam że skierowaniem do szpitala bo wyniki które mialam się potwierdziły. Odpowiedzcie sobie sami czy tak powinnam być potraktowana mając złe wyniki badań? Kody z Pakietu były wazniejsze.
Bardzo niesympatyczna doktor pracująca z łaską w Słupskim szpitalu. Byłam kilka dni na patologii ciąży a tylko podczas badania przez doktor czułam ból i duży dyskomfort. Traktuje człowieka jak powietrze a na zadawane pytania odpowiadała zdawkowo lub w ogóle... Nie polecam
Nie polecam! W Grudniu byłam u Pani doktor z Medicover. Została zrobiona mi Cytologia , jak poprosiłam o sprawdzenie piersi Pani doktor stwierdzała że najpierw muszę dowiedzieć się czy mam to w pakiecie Medicover. To nie Żart! Wyniki z cytologii przyszły w styczniu zostałam poinformowana o ich złym wyniku przez telefon. Umówiła mnie Pani na drugą wizytę i badania dokładniejsze, aby stwierdzić czy mam wirus HPV (ponieważ może być rak). Pomijam fakt że na koniec badania Pani poinformowała mnie że to wizyta płatna … nie z Medicover… to na wynik czekałam 3 tygodnie a jedyne na co było stać Panią doktor to odpisanie na mojego sms czy są już wyniki ?
Cytuje „tak , wynik prawidłowy , cytologia za pół roku”
Odebrałam wynik i okazało się że brak wirusa HPV , a jedyne co mam to zapalenie, na które również nie dostałam leku…
Nie rozumiem takiego traktowania pacjenta!
Zero wyjaśnienia ze strony Pani doktor dlaczego pierwszy wynik wyszedł bardzo zły , a drugi wyszedł tylko jako zapalenie ?! Zero recepty gdzie w zaleceniu jest napisane „zastosować leczenie i ponownie wykonać cytologie”
Nie polecam !
Bardzo sie dziwię negatywnym opiniom. Byłam na wizycie u pani doktor, jest ona osobą bardzo rzeczową i uprzejmą. Poświęca dużo czasu na rozmowę i wywiad. Czułam się podczas wizyty bardzo komfortowo. Polecam!
Okropny lekarz. Brak empatii, nieuprzejma, w chamski sposób odpowiada na pytania. Nie polecam nawet wrogowi.
Byłam u rodziny w Słupsku,potrzebowałam pomocy poniewaz mam krwotok od Pani lekarz Ewy Grzybowskiej Skrodzkiej usłyszałam my tu mamy dość pacjentek naszych do łyżeczkowania,przyjechałam do szpitala na sor ,tab.i dowidzenia.
Byłam u Dr przez Polmed. Wizyta odbyła się w miłej atmosferze. Pani dr wszystko wytłumaczyła co chciałam. Była to moja pierwsza wizyta u kobiety ginekologa i jestem zadowolona. Nic złego na temat wizyty nie mogę powiedzieć