Miałam nieprzyjemność poznać Panią doktor w czerwcu 2025r. podczas wizyty mojego męża w Poradni onkologicznej w szpitalu Rydygiera w Nowej Hucie.. Pani doktor w związku z zaawansowaną chorobą nowotworową odmówiła podania chemii mężowi czyli odebrała nam jakąkolwiek nadzieję na leczenie. Zrobiła to w sposób bardzo oschły nie wykazując nawet minimum empatii i zero taktu. Zgadzam się całkowicie z jedną z opinii i też uważam że Pani traktuje pacjentów jak zło konieczne. Być może rzeczywiście nie lubi swojej pracy i minęła się z powołaniem
Bardzo dziękuję Pani doktor Annie Kowalczyk Tekiela za opiekę. Jestem bardzo wdzięczna za wielkie wsparcie w mojej chorobiei Życzę wszystkiego najlepszego Wdzięczna pacjęta Lasek
Wdzięczna pacjęta
Lasek
Wdzięczna pacjęta
Lasek
Miałam wątpliwą przyjemność spotkania pani doktor. Opiekowała ale moim mężem,stan jego był bardzo poważny,leczenie paliatywne.Jest to osoba pozbawiona empatii,traktująca pacjentów jak zło konieczne.Pani doktor pokazuje swoją wyższość, nie lubi chyba swojej pracy.Os takich lekarzy jak najdalej.Jakby można było to dałaby zero gwiazdek.