Bardzo dobry lekarz, konkretna i profesjonalne podejście do pacjenta, skupiona na chorym, wszystko jasno tłumaczy a przy tym jest miła i bardzo sympatyczna
Jeszcze nigdy się spotkałam się z tak okropna Panią doktor która przyjmuje dzieci. Zgorzkniała i nie mila. Napewno powinna zmienić zawód. A jeśli chodzi o leczenie? To porażka popatrzyła dziecku w oczy i dala antybiotyk bez zaglądania w gardlo oraz w uszy, moje dziecko się skarżyło na ból gardła i prawego ucha o czym doktor byla poinformowana . Jesteśmy nie dawno po operacji 3 migdałka i drenażu ucha także tym bardziej powinna zajrzeć. Na nfz przyjmuje bardzo nie chcianie. Dziecko w gabinecie ma siedzieć nieruchome bo, każdy ruch jej przeszkadza. Straszy dzieci swoim zwracaniem uwagi.